Vloer coating

Vloer coating is een ideale keuze als u op een voordelige manier een ondergrond als beton van een beschermende toplaag wenst te voorzien. Vloer coating is niet alleen perfect om van een betonvloer een prima vloer te maken, maar kan ook worden toegepast indien een bestaande gietvloer bijvoorbeeld van een nieuwe laag voorzien dient te worden. Dat kan een optie zijn als er sprake is van beschadigingen of indien u een andere kleur wenst terug te zien. Er zijn dan ook vele mogelijkheden beschikbaar en als u wilt weten of coating de beste oplossing voor u is, dan kunt u direct contact opnemen met Betonvloercoating.nl.

Vloer coating in transparante uitvoering

Het is mogelijk om bij vloer coaten voor een specifieke kleur te kiezen, maar dat hoeft niet, want beton kan ook van een transparante beschermende laag worden voorzien. Dat geeft de ruimte een industrieel karakter en kan een optie zijn als er verder geen waarde wordt gehecht aan een kleurrijke ruimte of fraaie uitstraling. Indien u bij vloer coaten wel graag de keuze maakt voor een kleur, dan kan er met al uw wensen rekening worden gehouden door Betonvloercoating.nl. Het is zelfs mogelijk om met decoratieve wensen rekening te houden en deze in het resultaat te verwerken.

Voordelen van vloer coaten

Vloer coaten is in de eerste plaats een goedkope oplossing voor een resultaat waarvan veel mag worden verwacht. Na het vloer coaten is er namelijk sprake van een vloersysteem dat sterk, slijtvast, naadloos en vloeistofdicht is. Vloeistofdicht betekent in dit geval dat de vloer bestand zal zijn tegen vocht, zuren en chemicaliën. Bovendien houdt Betonvloercoating.nl rekening met het gebruiksdoel van de vloer door het juiste type kunsthars te nemen voor het aanbrengen van de coating. Epoxy coating is bijvoorbeeld in vele opzichten zwaar belastbaar en prima toe te passen in werkplaatsen, garages en fabrieken. Polyurethaan is weer minder geschikt voor industrieel gebruik, maar kan prima worden toegepast in bijvoorbeeld een winkel of kantoor.

Wilt u de mooiste betonvloercoating
voor de beste prijs?

offerte-aanvragen

Onze vloeren

kleurenkaart

Kantoor/ Showroom:
Betonvloercoating.nl
De Koffiefabriek
Joan Muyskenweg 19
1096 CJ Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam
T: 020 – 845 26 50 (bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur)
F: 084 – 830 27 99
E: info@betonvloercoating.nl

vloercoating-chemisch-resistent-600 Vloer coating

vloercoating-praktijk-600

Opties voor afwerking bij vloer coaten

Bij vloer coaten wordt door Betonvloercoating.nl de gelegenheid geboden om voor een speciale afwerking te kiezen. De coatings kunnen namelijk antislip, antistatisch of bijvoorbeeld met een extra geluiddempende laag worden aangebracht. Zo kunnen wij aan ieders wens en aan verschillende strenge eisen tegemoet komen bij vloer coaten. U kunt voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact opnemen met Betonvloercoating. Onze showroom is overigens op afspraak te bezoeken en een offerte kunt u online vrijblijvend aanvragen.

vrijblijvende offerte   offerte aanvragen pijltje

garage-vloer-coating-vloeistofdicht-600

garage-vloercoating-600

garage-vloercoating-op-hellingsbaan-600

vloercoating-600