Vloeistofdichte vloercoating

Vloeistofdichte vloercoating

Een vloeistofdichte-vloercoating heeft als voordeel dat er geen schadelijke vloeistoffen tot de ondergrond kunnen doordringen. Als dat wel het geval is, dan kan dat uiteraard voor een ongewenste en vervelende situatie zorgen. Betonvloercoating.nl biedt u de gelegenheid om dat te voorkomen door voor een vloeistofdichte-vloercoating te kiezen.

Deze coating kan heel eenvoudig over de bestaande vloer worden aangebracht en zelfs met een holle plint worden geleverd. Indien u voor een holle plint kiest, dan komt de vloer in aanmerking voor de Verklaring vloeistofdichte Voorziening.

Onze voordelen:

Praktische vloer met fraaie uitstraling
Sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën
De voordelen van een gietvloer tegen een lagere prijs!

Vloeistofdichte-vloercoating voor industriële omgeving

In een industriële omgeving worden doorgaans hoge eisen gesteld aan de vloer. Bijvoorbeeld dat ermee voorkomen wordt dat er schadelijke vloeistoffen in de ondergrond dringen. Of dat de vloer zwaar te belasten moet zijn met machines of door het werken met chemicaliën.

De vloeistofdichte-vloercoating van Betonvloercoating.nl komt daaraan volledig tegemoet en dat maakt dit vloersysteem dan ook bij uitstek geschikt voor toepassing in werkplaatsen en fabriekshallen. Ook in ESD-zones of in garages en in wasstraten biedt onze vloeistofdichte vloercoating uitkomst.

Uitvoering en design bij vloeistofdichte-vloercoating

Een uitermate functionele vloerafwerking, zoals in het geval van onze vloeistofdichte-vloercoating hoeft qua design niet onder te doen voor andere soorten vloersystemen. Wij brengen de vloeistofdichte-vloercoating strak en naadloos aan in de kleur die u maar wenst met als resultaat een stijlvolle en praktische basis.

Ten aanzien van de uitvoering geldt dat er aan de vloeistofdichte-vloercoating nog andere kenmerken toegekend kunnen worden. Zo kan de coating bijvoorbeeld antistatisch, antislip of extra geluiddempend worden aangebracht. Er kan door ons dan ook met allerlei wensen rekening worden gehouden.

Vloeistofdichte-vloercoating op maat

Bij Betonvloercoating.nl kunt u er altijd op rekenen dat de vloeistofdichte-vloercoating volledig op maat gerealiseerd zal worden. Daarbij presenteren wij u graag vooraf een prijsopgave op maat die u online direct kunt aanvragen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen, maar wij bieden u tevens de gelegenheid om persoonlijk advies te krijgen over vloeistofdichte-vloercoating in onze showroom. De showroom van Betonvloercoating.nl is overigens alleen op afspraak te bezoeken. U ons bereiken via 020 – 8452650.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.