Antistatische vloercoating

Antistatische vloercoating

Antistatische vloercoating biedt uitkomst in ruimtes, waarin er sprake is van ontlading van statische elektriciteit. Als er geen maatregelen worden genomen, dan kan deze ontlading grote schade aanrichten aan de apparatuur.

Het aanbrengen van devloercoating voorkomt dat er schade aan elektronica ontstaat, maar beschermt uiteraard ook de personen die werkzaam zijn in de betreffende ruimte.

U kunt bij Betonvloercoating terecht voor een voordelige en veilige vloeroplossing voor ESD-zones. Onze vloersystemen met antistatische eigenschappen zijn voor vele toepassingen geschikt.

Onze voordelen:

Praktische vloer met fraaie uitstraling
Sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën
De voordelen van een gietvloer tegen een lagere prijs!

Toepassing antistatische vloercoating

De antistatische vloercoating van Betonvloercoating.nl is voor uiteenlopende omgevingen geschikt. In verband met het voorkomen van schade aan apparatuur is de antistatische vloercoating bijvoorbeeld in het bijzonder geschikt voor ruimtes in de elektronicasector.

De coating is echter eveneens toe te passen in de farmaceutische sector en kan bijvoorbeeld perfect dienst doen in een operatiekamer in een ziekenhuis. Naast de antistatische kenmerken biedt deze afwerking van de vloer nog een aantal sterke voordelen, zoals ten aanzien van het leveren van maatwerk op het gebied van design en uitstraling.

Bovendien hoeven de bedrijfsmatige activiteiten weinig hinder te ondervinden van het aanbrengen van de coating, want die kan al binnen een dag worden aangebracht en is weer snel belastbaar.

De kenmerken van antistatische vloercoating

Antistatische vloercoating beschikt over een aantal uniek eigenschappen en biedt naast elektrische weerstand ook chemische resistentie. De antistatische vloercoating wordt door Betonvloercoating.nl naadloos aangebracht. Wij hebben daarvoor een eigen professionele applicatieteam beschikbaar.

Nadat de vloer van de coating is voorzien, is er tevens sprake van een vloeistofdicht vloersysteem. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor een specifieke afwerking en daarover verstrekken wij graag meer informatie Bij interesse kunt u altijd contact opnemen. Onze adviseur is graag bereid bij u ter plaatse langs te komen.

Advies over antistatische vloercoating in onze showroom

Een persoonlijk gesprek is de beste manier om u een antistatische vloercoating op maat te kunnen presenteren. Naast dat onze adviseur bij u op locatie kan langskomen, bieden wijd e gelegenheid voor een persoonlijke ontmoeting in de showroom van Betonvloercoating.nl.

Indien u de voorkeur geeft aan het bezoeken van onze showroom, dan verzoeken wij u eveneens contact op te nemen om een afspraak te maken. Dat kan via 020 – 8452650. Een offerte voor antistatische vloercoating is overigens altijd online aan te vragen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.