Vloercoating aanbrengen

Vloercoating aanbrengen

Vloercoating kunt u het beste door een specialist laten aanbrengen. Het aanbrengen van vloercoating is een secuur werkje, waarbij het resultaat en de kwaliteit minder kan zijn als dit wordt gedaan door iemand zonder ervaring. Onze specialisten zorgen voor een kwalitatief resultaat. Daarnaast geniet u bij ons ook van garantie over de coating.

Onze voordelen:

Praktische vloer met fraaie uitstraling
Sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën
De voordelen van een gietvloer tegen een lagere prijs!

De verschillende stappen van het aanbrengen van vloercoating

Vloercoating is bestaat niet uit zo veel lagen als dat het bij een gietvloer het geval is. Maar toch worden er verschillende stappen doorlopen bij het aanbrengen van vloercoating:

  1. Het voorbereiden van de ondergrond. Vloercoating kan over verschillende type ondervloeren worden aangebracht. Een betonnen vloer is zeer geschikt als ondergrond, maar ook een houten vloer of een tegelvloer is geschikt. Tapijt is daarentegen niet geschikt als ondervloer, dan zal de vloer eerst gestript moeten worden. Er wordt altijd gecontroleerd of de vloer aan de volgende eisen voldoet: volledig recht, egaal, droog, schoon, stof- en vetvrij. Als dit nog niet in orde is kan de ondervloer eerst worden bewerkt door ons team.
  2. De hechtingslaag aanbrengen. We brengen een primer aan zodat de toplaag zich goed aan de ondervloer hecht en de ondergrond wordt verstevigd. De primer maakt de vloer nog sterker. Daarnaast zorgt de primer er ook voor dat de top coatinglaag niet in de bestaande vloer trekt maar een goede beschermde laag vormt.
  3. De toplaag aanbrengen. Als de primer volledig is opgedroogd wordt de toplaag aanbracht. Deze laag heeft eventueel kleur maar kan ook doorzichtig zijn. De toplaag moet ook verschillende uren drogen voordat er op gelopen kan worden.

Laat vloercoating aanbrengen door een specialist

Bij betonvloercoating.nl kunt u terecht als u vloercoating door een specialist wil laten aanbrengen. Ons professionele applicatieteam komt op locatie langs om de vloercoating aan te brengen. Maar eerst bent u van harte welkom in onze showroom waar we u advies geven en al uw vragen beantwoorden. Wanneer u betonvloercoating.nl inschakelt weet u zeker dat de vloercoating goed wordt aangebracht en dat u jaren van de vloercoating zal kunnen genieten.

Bij interesse kunt u direct telefonisch contact opnemen via 020 – 8452650, online een offerte aanvragen of een e-mail sturen naar Betonvloercoating.nl.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.