PU vloercoating

PU vloercoating

PU vloercoating is bij uitstek geschikt om toe te passen in woningen, winkels, kantoren en showrooms. Dit type coating wordt aangebracht op basis van polyurethaan als kunststof en biedt meerdere voordelen.

PU-vloercoating van Betonvloercoating biedt een aangenaam loopcomfort en neemt de warmte van de omgeving over. Door de flexibiliteit van het materiaal is de vloer niet keihard, maar eerder licht verend. Dat maakt het comfortabel om erover heen te lopen. Maak meteen ook kennis met de andere voordelen van deze vorm van vloerafwerking.

Onze voordelen:

Praktische vloer met fraaie uitstraling
Sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën
De voordelen van een gietvloer tegen een lagere prijs!

Voordelen PU-vloercoating

Naast de flexibele en comfortabele eigenschappen heeft een PU-vloercoating nog meer voordelen te bieden. Qua eigenschappen en uitstraling is dit vloersysteem namelijk te vergelijken met een PU gietvloer, waar u bij de keuze voor PU-vloercoating echter van een veel lagere prijs profiteert.

De coating wordt namelijk in een dunne laag aangebracht. Verder profiteert u van het voordeel dat er in de betreffende ruimte sprake zal zijn van een stijlvolle vloerafwerking die naar wens in elk kleur kan worden afgewerkt. Het product is op iedere ondergrond aan te brengen en kan ook gebruikt worden ter verfraaiing en vernieuwing van een bestaande gietvloer.

PU-vloercoating: stijlvol en praktisch in gebruik

De PU-vloercoating van Betonvloercoating.nl is altijd stijlvol en biedt bovendien in het dagelijks gebruik praktisch gemak. Het schoonmaken van de vloeistofdichte, naadloze en stofvrije PU-vloercoating is namelijk heel eenvoudig.

Bovendien is deze vorm van vloerafwerking slijtvast en krasbestendig en weer snel te belasten. U profiteert dan ook van vele voordelen als u hiervoor kiest. Overigens kunt u in plaats van een kleur uit te kiezen de voorkeur naar een transparante uitvoering laten uitgaan. De coating kan dan namelijk als perfecte bescherming dienst doen.

PU-vloercoating voor lichte tot halfzware belasting

Bij een PU-vloercoating geldt dat deze door de typische eigenschappen, zoals flexibiliteit en comfort voor lichte tot halfzware belasting geschikt is. Voor industriële doeleinden, waarbij er sprake dient te zijn van zware belastbaarheid van de vloer door het gebruik van machines of chemicaliën geldt dat de PU-vloercoating minder geschikt is.

Daarvoor heeft Betonvloercoating.nl echter weer een andere unieke vloeroplossing beschikbaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden op het gebied van polyurethaan coating door ons te bellen of een e-mail te sturen. Een offerte is vrijblijvend aan te vragen en op afspraak kunt u onze showroom bezoeken. Bel ons via 020 – 8452650.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.