ESD Gietvloer

ESD Gietvloer

Een ESD gietvloer is een ideale vloer voor ruimtes, waarin er sprake is van ontlading van statische elektriciteit. Het spreekt voor zich dat er zonder het nemen van speciale maatregelen, zoals de keuze voor een ESD vloer er schade aan apparatuur kan worden toegebracht.

Betonvloercoating.nl heeft voor u de perfecte oplossing beschikbaar met een duurzaam en antistatisch vloersysteem. Bij Betonvloercoating.nl spreekt het overigens voor zich dat er met specifieke wensen ten aanzien van de afwerking rekening wordt gehouden. Wij realiseren voor elk bedrijf een uniek resultaat waar jarenlang gebruik van kan worden gemaakt.

Onze voordelen:

Praktische vloer met fraaie uitstraling
Sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën
De voordelen van een gietvloer tegen een lagere prijs!

Werking ESD gietvloer

De ESD vloer van Betonvloercoating.nl beschikt over unieke eigenschappen. Deze kenmerken zorgen er onder meer voor dat statische op- en ontladingen worden uitgeschakeld, zodat elektronica daartegen beschermd wordt.

De statische op- en ontladingen worden met een ESD gietvloer ook uitgeschakeld met betrekking tot personen en uitrustingen. Door de samenstelling en opbouw van ESD vloeren van kunststof is er sprake van een uitstekende bestendigheid tegen onder meer zuren en chemicaliën.

Bovendien is er sprake van een blijvende weerstand tegen elektrostatische ontlading.

Ondergrond voor ESD gietvloer

Bij het aanbrengen van een ESD gietvloer zal de ondergrond aan een aantal voorwaarden moeten voldoen om de functionaliteit te garanderen. De ondergrond dient bijvoorbeeld geheel vlak te zijn en moet met de juiste primer worden behandeld voor het aanbrengen van de antistatische vloer.

Betonvloercoating.nl beschikt uiteraard over een uitgebreide ervaring en kennis van het aanbrengen van ESD vloeren. Wij brengen de ESD vloer aan met elektrische geleidende lijm en de vloer wordt geaard op basis van elektrische geleidende lagen of aan de hand van koperen strips.

Toepassing duurzame ESD gietvloer

De ESD gietvloer biedt in vele situaties uitkomst en is dan ook voor meerdere toepassingen te gebruiken. In het bijzonder voor bedrijven die werkzaam zijn in de elektronicasector, maar ook voor ziekenhuizen, zoals in de operatiekamer of voor andere bedrijven in de farmaceutische industrie.

Dit unieke vloersysteem is niet alleen antistatisch en duurzaam, maar biedt in de dagelijkse praktijk ook groot onderhoudsgemak. De ESD gietvloer wordt namelijk naadloos door Betonvloercoating.nl aangelegd. U kunt overigens een kleur naar keuze kiezen en er zijn meerdere variaties beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Betonvloercoating.nl. Wij u bieden u overigens graag de gelegenheid om op afspraak onze showroom te bezoeken of om online een verzoek tot een offerte in te dienen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.