Parkeergarage vloercoating

Parkeergarage vloercoating

Parkeergarage vloercoating van Betonvloercoating.nl biedt een praktische, duurzame en zwaar belastbare oplossing. In parkeergarages is er sprake van zware belasting door voertuigen en kan er vuil, stof, olie en vet op de vloer belanden.

Bij de keuze voor parkeergarage vloercoating zal de vloer extreem belastbaar zijn en geldt dat er sprake is van een vloeistofdicht vloersysteem dat tegen chemicaliën bestand is. Bovendien biedt Betonvloercoating.nl verschillende mogelijkheden om de vloer geheel naar wens af te werken, waarbij met technische en kleurdetails rekening gehouden kan worden.

Onze voordelen:

Praktische vloer met fraaie uitstraling
Sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën
De voordelen van een gietvloer tegen een lagere prijs!

Vloercoating met belijning

Vloercoating is in elk kleur verkrijgbaar bij Betonvloercoating.nl, maar in parkeergarages is het uiteraard belangrijk dat gebruikers de weg weten te vinden en dat er afgescheiden parkeervakken worden geboden.

In dat opzicht is het handig om te weten dat Betonvloercoating.nl met betrekking tot het aanbrengen van parkeergarage vloercoating ook belijning kan aanbrengen net als dat er pictogramman verwerkt kunnen worden in de vloer.

Zo kunnen er ook richtinggevende pijlen in de vloer worden opgenomen en is het mogelijk om met verschillende kleurvakken te werken.

Parkeergarage vloercoating voor extra veiligheid

Betonvloercoating.nl biedt bij het op maat samenstellen van parkeergarage vloercoating de mogelijkheid om voor extra eigenschappen te kiezen. In een parkeergarage hoort de vloer natuurlijk veilig te zijn en aangezien de vloer nat kan worden door vloeistoffen of lekkende olie uit een auto is het van belang dat daar rekening mee wordt gehouden.

De parkeergarage vloercoating kan met antislip in de hoogste gradatie worden uitgevoerd. Desgewenst is het mogelijk om de geluidshinder zoveel mogelijk te beperken door ons een geluiddempende laag te laten aanbrengen.

Parkeergarage vloercoating van de hoogste kwaliteit

Bij de keuze voor parkeergarage vloercoating is het uiteraard belangrijk dat u erop mag rekenen dat de beste kwaliteit wordt geleverd. Betonvloercoating.nl garandeert dat wij de beste kwaliteit parkeergarage vloercoating bieden die jarenlang dezelfde uitstraling behoudt en functioneel blijft.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, dan informeren wij u graag verder. U kunt online een offerte aanvragen of van de mogelijkheid gebruikmaken op afspraak onze showroom te bezoeken, waar onze adviseur u zal ontvangen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.