Vloercoating renovatie

Vloercoating renovatie

Vloercoating is een sterke toplaag die over een bestaande vloer kan worden aangebracht. Hierdoor wordt een bestaande vloer volledig naadloos, sterk en vochtwerend. De vloercoating beschermt de ondervloer en de totale vloer gaat hierdoor lang mee. Vloercoating kan op verschillende manieren ingezet worden voor renovatie.

Vloercoating renovatie van gietvloeren

Een gietvloer is een prachtige naadloze vloer die uit verschillende lagen bestaat. Een gietvloer is een duurzame vloer waar u jaren plezier van heeft, maar na jaren intensief gebruik is het mogelijk dat de vloer er niet meer zo mooi uitziet als in het begin. Dan is het aan te raden om een nieuwe topcoating aan te laten brengen, oftewel een vloercoating laag. Deze nieuwe toplaag zal ervoor zorgen dat uw gietvloer er weer net als nieuw uitziet, zonder dat de hele gietvloer vervangen hoeft te worden.

Onze voordelen:

Praktische vloer met fraaie uitstraling
Sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën
De voordelen van een gietvloer tegen een lagere prijs!

Waarom kiezen voor coating renovatie?

Vloercoating renovatie heeft verschillende voordelen:

  1. Het is relatief goedkoop. Een vloer renoveren met vloercoating is goedkoper dan een nieuwe vloer aanschaffen.
  2. Het is relatief snel. Bij het aanbrengen van vloercoating komt minder tijd kijken dan bij het aanbrengen van een gietvloer of bijvoorbeeld een nieuwe houten vloer.
  3. Het maakt de vloer sterk. Door vloercoating aan te laten brengen wordt de bestaande vloer sterker en duurzamer.
  4. Het maakt de vloer naadloos en hygiënisch. Door vloercoating wordt de vloer geheel naadloos en daardoor blijft stof en vuil niet achter in de vloer en is het makkelijk te verwijderen.
  5. Je kan de look van de vloer veranderen. Door vloercoating aan te brengen kan de kleur van de vloer veranderd worden en zal de vloer strak, naadloos en glimmend zijn.

Vloercoating voor renovatie andere vloeren

Met een coating kunt u ook goed een andere vloer renoveren. Maak bijvoorbeeld een bestaande houten vloer sterker en volledig naadloos door een coating te laten aanbrengen. Vloercoating kan over veel verschillende type vloeren worden aangebracht. Het is ook erg leuk om uw bestaande vloer een nieuwe kleur te geven door voor een gekleurde coatinglaag te kiezen.

Vloercoating van betonvloercoating.nl

Bij interesse kunt u direct telefonisch contact opnemen via 020 – 8452650, online een offerte aanvragen of een e-mail sturen naar Betonvloercoating.nl.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.