Antislip vloercoating

Antislip vloercoating

Antislip vloercoating vormt de beste basis voor een veilige vloer in iedere werkomgeving. Met het aanbrengen van de coating met een op uw wensen afgestemde antislipgradatie geldt dat elke vloer beter en veiliger te belopen is. Een natte vloer in een ruimte kan voor vervelende situaties zorgen en zelfs gevaarlijk zijn als er iemand over uitglijdt met lichamelijk letsel tot gevolg.

Dergelijke situaties kunnen maar beter worden voorkomen. De antislip-vloercoating van Betonvloercoating.nl biedt u direct een praktische en betaalbare oplossing. De bestaande vloer kan blijven liggen, waarop de antislip-vloercoating door ons applicatieteam op vakkundige wijze wordt aangebracht.

Onze voordelen:

Praktische vloer met fraaie uitstraling
Sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën
De voordelen van een gietvloer tegen een lagere prijs!

Voordelen antislip-vloercoating

Antislip-vloercoating biedt in de eerste plaats uiteraard het voordeel van een veilige werkomgeving. Er zijn echter nog meer voordelen die deze vloer te bieden heeft. De antislip-vloercoating die wij u kunnen bieden, kent namelijk ook het voordeel water- en vuilafstotend te zijn.

Dat maakt het bijzonder gemakkelijk om de vloer na gebruik schoon te maken en zeker in combinatie met het naadloze karakter. Bovendien kan de vloer met antislip in allerlei verschillende kleuren worden geleverd, zodat u aansluiting kunt vinden bij uw huisstijl of bedrijfskleuren.

 

Toepassing antislip-vloercoating

Antislip-vloercoating is voor de meest uiteenlopende toepassingen geschikt. Zo leveren en plaatsen wij deze vloersystemen onder meer in horecakeukens, maar ook in keukens van zorginstellingen en in andere professionele keukens.

Verder is de antislip-vloercoating ook bij uitstek geschikt voor zwembaden, supermarkten, galerijen, hotels en parkeergarages. De coating is ook geschikt voor buiten en kan bijvoorbeeld worden aangebracht op trappen en bruggen. Er is slechts een enkele laag voor nodig om de vloer antislip uit te voeren en de vloer is weer snel beloopbaar.

Antislip-vloercoating als toplaag

De antislip-vloercoating van Betonvloercoating.nl bestaat uit een harslaag van kunststof die over een korrelachtige structuur beschikt en wordt op een bestaande vloer als toplaag aangebracht. De antislip-vloercoating is in verschillende gradaties beschikbaar, zodat er altijd een coating kan worden aangebracht in die gradatie die gewenst is voor de betreffende bedrijfsomgeving.

Bij interesse kunt u direct telefonisch contact opnemen via 020 – 8452650, online een offerte aanvragen of een e-mail sturen naar Betonvloercoating.nl.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.