Vloercoating

Op zoek naar vloercoating voor de beste prijs m2?  Betonvloercoating.nl biedt hoge kwaliteit en fraaie oplossing voor garages, magazijnen, esd ruimtes, showrooms, winkels, kantoren en fabrieken. Betonvloercoating.nl biedt voor allerlei soorten ruimtes de mogelijkheid om vloercoating aan te brengen. De dunne laag van kunststof wordt als een toplaag aangebracht over een bestaande ondergrond. De ondergrond kan uit beton bestaan, maar ook uit cement of anhydriet. Bovendien kan vloercoating ook de beste oplossing zijn om een bestaande kunststofvloer van een nieuwe, sterke en frisse uitstraling te voorzien. Deze vorm van vloerafwerking vertoont qua eigenschappen veel overeenkomsten met de populaire gietvloer, maar is veel goedkoper om te laten aanleggen.

Voor vele toepassingen vloercoating

De vloercoating van Betonvloercoating.nl is voor vele doeleinden en toepassingen geschikt. Bijvoorbeeld om een lelijke betonnen vloer in een garage om te toveren tot een strakke garagevloer in de kleur van uw voorkeur. Of om een vloer in uw winkel op een voordelige manier af te werken, maar wel met een schitterende en stijlvolle winkelvloer als resultaat, die ook nog eens praktisch is in het gebruik. Zo bieden wij met vloercoating ook een ideale vloeroplossing voor bijvoorbeeld kantoren en showrooms. Voor industriële toepassingen is dit vloersysteem ook geschikt en kan er met een zwaarder belastingniveau rekening gehouden worden.

Hoge kwaliteit vloercoating

U kunt bij ons altijd rekenen op de hoogste kwaliteit. De basis van de vloercoating die wij leveren en aanbrengen bestaat uit hoogwaardige harsen en verharders. De vloer wordt met deze coating sterk gemaakt en zal uitstekend bestand zijn tegen chemicaliën en vocht. Door het slijtvaste karakter in combinatie met het materiaal van de hoogste kwaliteit kunt u erop vertrouwen dat het vloersysteem jarenlang meegaat. Topkwaliteit vindt u overigens niet alleen terug in de vloercoating, maar ook met betrekking tot de service die wij verlenen en ten aanzien van het vakmanschap van ons eigen applicatieteam.

Wilt u de mooiste vloercoating
voor de beste prijs?

offerte-aanvragen

Onze vloeren

kleurenkaart

Kantoor/ Showroom:
Betonvloercoating.nl
De Koffiefabriek
Joan Muyskenweg 19
1096 CJ Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam
T: 020 – 845 26 50 (bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur)
F: 084 – 830 27 99
E: info@betonvloercoating.nl

vloercoating-chemisch-resistent-600

vloercoating-praktijk-600

In verschillende uitvoeringen beschikbaar

Vloercoating is bij Betonvloercoating.nl in meerdere uitvoeringen beschikbaar, waarbij er naar sprake kan zijn van een afwerking in elke gewenste kleur. Zo kunt u onder meer een keuze maken uit het aanbod met NCS-kleuren, Sikkens-kleuren en alle RAL-kleuren. Indien gewenst kunt u uiteraard voor een transparante versie kiezen. Met betrekking tot de praktische uitvoering kunt u voor een antislip vloercoating kiezen, maar ook voor een ESD vloer, industriële vloer, garagevloer of een schitterende betoncoating.

U kunt ons op afspraak in de showroom van Betonvloercoating.nl bezoeken of vrijblijvend een offerte aanvragen voor de beste prijs. Wij zijn via 020 – 8452650 te bereiken.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje

garage-vloer-coating-vloeistofdicht-600

garage-vloercoating-600

garage-vloercoating-op-hellingsbaan-600

vloercoating-600

Ondergrond voor vloercoating

Vloercoating kan door onze vakmensen op allerlei soorten ondergrond aangebracht worden. Gelet op de samenstelling van het materiaal is vloercoating perfect voor een ondergrond van cement, anhydriet of beton. Het kan zijn dat er eerst een mechanische bewerking van het oppervlak uitgevoerd dient te worden. Dit is om het beste resultaat te garanderen bij het aanbrengen van de coating. De mechanische bewerking kan onder meer bestaan uit het schuren, slijpen of stralen van de ondergrond.

Vloercoating aangebracht door vakmensen

Betonvloercoating.nl heeft de beschikking over een applicatieteam dat uit medewerkers bestaat die over een uitgebreide ervaring en kennis in de praktijk beschikken. De vloercoating wordt dan ook altijd professioneel aangebracht. Afhankelijk van de situatie kan eerst een voorbewerking uitgevoerd worden, waarbij er al dan niet voor een extra schraplaag kan worden gekozen. Hiermee kan de ondergrond perfect uitgevlakt worden en het is resultaat van de vloercoating bijzonder strak. Uiteraard wordt er voor een hechtingslaag gezorgd voordat de coating aangebracht wordt in de kleur en in het design naar wens.

Prijzen

De prijzen van vloercoating variëren. Er zijn namelijk verschillende soorten coatings beschikbaar. Per soort vloerafwerking kan de prijs per m2 dan ook anders uitvallen. Het is wel belangrijk om te weten dat het oppervlak naast de materiaalkeuze uiteraard een belangrijke rol speelt. Bovendien komen er nog andere factoren die mogelijk meespelen, zoals een speciale afwerking in de vorm van antislip of antistatisch.

Oppervlakte

Het oppervlak is bepalend om de prijs vast te stellen. Als het om een heel klein oppervlak tot 51 m2 gaat, is er sprake van een vaste prijs. Daarna komt de prijs van vloercoating per m2 in beeld en begint ook het kortingstarief. De korting is een aantrekkelijk aspect als het gaat om grote vloeroppervlakken. De korting neemt namelijk toe als het aantal m2 waar de vloercoating op wordt aangebracht groter is.

Materiaalkeuze

Op het gebied van vloercoating zijn er diverse opties ten aanzien van het materiaal, zoals epoxy en polyurethaan. Bovendien kan voor een speciale afwerking weer extra materiaal nodig zijn. Betonvloercoating.nl houdt bij het vaststellen van de prijs van de vloercoating rekening met het materiaal dat gebruikt wordt.

Offerte aanvraag?

Het offerteformulier biedt u de gelegenheid om een concrete prijs voor uw vloeropdracht voorgelegd te krijgen. Wij sturen u namelijk aan de hand van het offerteformulier een vrijblijvende offerte toe. In het formulier wordt onder meer gevraagd naar het invullen van de technische projectgegevens, zoals de toepassing, ondergrond en soort bouw. Mocht u vragen hebben dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen.

U kunt ons op afspraak in de showroom van Betonvloercoating.nl bezoeken of vrijblijvend een offerte aanvragen voor de beste prijs. Wij zijn via 020 – 8452650 te bereiken.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje