Vloercoating

Op zoek naar vloercoating voor de beste prijs m2?  Betonvloercoating.nl biedt hoge kwaliteit en fraaie oplossing voor garages, magazijnen, esd ruimtes, showrooms, winkels, kantoren en fabrieken. Betonvloercoating.nl biedt voor allerlei soorten ruimtes de mogelijkheid om vloercoating aan te brengen. De dunne laag van kunststof wordt als een toplaag aangebracht over een bestaande ondergrond. De ondergrond kan uit beton bestaan, maar ook uit cement of anhydriet. Bovendien kan vloercoating ook de beste oplossing zijn om een bestaande kunststofvloer van een nieuwe, sterke en frisse uitstraling te voorzien. Deze vorm van vloerafwerking vertoont qua eigenschappen veel overeenkomsten met de populaire gietvloer, maar is veel goedkoper om te laten aanleggen.

Voor vele toepassingen vloercoating

De vloercoating van Betonvloercoating.nl is voor vele doeleinden en toepassingen geschikt. Bijvoorbeeld om een lelijke betonnen vloer in een garage om te toveren tot een strakke garagevloer in de kleur van uw voorkeur. Of om een vloer in uw winkel op een voordelige manier af te werken, maar wel met een schitterende en stijlvolle winkelvloer als resultaat, die ook nog eens praktisch is in het gebruik. Zo bieden wij met vloercoating ook een ideale vloeroplossing voor bijvoorbeeld kantoren en showrooms. Voor industriële toepassingen is dit vloersysteem ook geschikt en kan er met een zwaarder belastingniveau rekening gehouden worden.

Hoge kwaliteit vloercoating

U kunt bij ons altijd rekenen op de hoogste kwaliteit. De basis van de vloercoating die wij leveren en aanbrengen bestaat uit hoogwaardige harsen en verharders. De vloer wordt met deze coating sterk gemaakt en zal uitstekend bestand zijn tegen chemicaliën en vocht. Door het slijtvaste karakter in combinatie met het materiaal van de hoogste kwaliteit kunt u erop vertrouwen dat het vloersysteem jarenlang meegaat. Topkwaliteit vindt u overigens niet alleen terug in de vloercoating, maar ook met betrekking tot de service die wij verlenen en ten aanzien van het vakmanschap van ons eigen applicatieteam.

Wilt u de mooiste vloercoating
voor de beste prijs?

offerte-aanvragen

Onze vloeren

kleurenkaart

Kantoor/ Showroom:
Betonvloercoating.nl
De Koffiefabriek
Joan Muyskenweg 19
1096 CJ Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam
T: 020 – 845 26 50 (bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur)
F: 084 – 830 27 99
E: info@betonvloercoating.nl

vloercoating-chemisch-resistent-600

vloercoating-praktijk-600

In verschillende uitvoeringen beschikbaar

Vloercoating is bij Betonvloercoating.nl in meerdere uitvoeringen beschikbaar, waarbij er naar sprake kan zijn van een afwerking in elke gewenste kleur. Zo kunt u onder meer een keuze maken uit het aanbod met NCS-kleuren, Sikkens-kleuren en alle RAL-kleuren. Indien gewenst kunt u uiteraard voor een transparante versie kiezen. Met betrekking tot de praktische uitvoering kunt u voor een antislip vloercoating kiezen, maar ook voor een ESD vloer, industriële vloer, garagevloer of een schitterende betoncoating.

U kunt ons op afspraak in de showroom van Betonvloercoating.nl bezoeken of vrijblijvend een offerte aanvragen voor de beste prijs. Wij zijn via 020 – 8452650 te bereiken.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje

garage-vloer-coating-vloeistofdicht-600

garage-vloercoating-600

garage-vloercoating-op-hellingsbaan-600

vloercoating-600