Vloercoating onderhoud

Wanneer uw vloer een vloercoating laag heeft, zorgt dat ervoor dat de vloer nog nauwelijks onderhoud nodig heeft. Bij houten vloeren moet u de vloer regelmatig in de was zetten en tegelvloeren en tapijt vloerbedekking hebben regelmatig een goede schoonmaakbeurt nodig. Dit is bij een vloer met vloercoating niet het geval.

Een vloer met vloercoating onderhouden

Om een vloer met vloercoating lang mee te laten gaan is het goed om deze geregeld schoon te maken. Het onderhoud is erg gemakkelijk. Slechts met een zachte bezem krijgt u de vloer stofvrij. U kunt ook gebruik maken van een stofzuiger. U maakt de vloer verder schoon met een dweil en lauwwarm water.

Krassen voorkomen op vloercoating

Een ander belangrijk onderdeel van vloercoating onderhoud is het voorkomen van krassen. Vloercoating is sterk, maar scherpe voorwerpen kunnen wel krassen in de coating achterlaten. Denk hierbij aan scherpe zandkorrels, scherpe poten van meubels en groffe plastic wieltjes. Dit zijn een aantal dingen die u kunt doen om krassen in vloercoating te voorkomen:

  • Plaatst filtjes onder meubels
  • Controleer of de stofwuigermond geen krassen kan aanbrengen
  • Plaats een inloopmat bij de voor en eventuele achterdeur
  • Voer een “schoenen uit in huis policy” in. Zo zorgt u er ook voor dat de woning in het algemeen minder snel vies wordt
  • Haal meubels met plastic wieltjes uit huis.

Wilt u de mooiste betonvloercoating
voor de beste prijs?

offerte-aanvragen

Onze vloeren

kleurenkaart

Kantoor/ Showroom:
Betonvloercoating.nl
De Koffiefabriek
Joan Muyskenweg 19
1096 CJ Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam
T: 020 – 845 26 50 (bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur)
F: 084 – 830 27 99
E: info@betonvloercoating.nl

vloercoating-chemisch-resistent-600

vloercoating-praktijk-600

Grondig onderhoud

Heeft u al een langere tijd vloercoating en is de coatinglaag erg vies geworden en niet meer met de normale schoonmaakprocedures schoon te krijgen? Dan geven wij u graag advies over een eventueel ander schoonmaakmiddel dat geschikt is of vertellen we u meer over machinale reiniging van vloercoating.

Interesse in vloercoating?

Bij interesse in vloercoating kunt u direct telefonisch contact opnemen via 020 – 8452650, online een offerte aanvragen of een e-mail sturen naar Betonvloercoating.nl.

vrijblijvende offerte   offerte aanvragen pijltje

garage-vloer-coating-vloeistofdicht-600

garage-vloercoating-600

garage-vloercoating-op-hellingsbaan-600

vloercoating-600