Vloer coaten

Vloer coaten

Een perfecte vloercoating kunt u voor het bereiken van het perfecte resultaat het beste uitbesteden aan een specialist, zoals aan Betonvloercoating.nl. U bent bij ons ervan verzekerd dat er niet alleen gebruik wordt gemaakt van de beste materiaal, maar ook van het perfect aanbrengen van de coating door ons ervaren applicatieteam.

Bovendien houden wij vanaf het begin niet alleen rekening met uw persoonlijke wensen, maar ook met de eisen die er aan het gebruik van de vloer worden gesteld. Verder profiteert u bij ons op het gebied van vloer coaten van aantrekkelijke prijzen.

Onze voordelen:

Praktische vloer met fraaie uitstraling
Sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën
De voordelen van een gietvloer tegen een lagere prijs!

Vloercoating in kleur

Betonvloercoating.nl biedt u de gelegenheid bij de keuze voor vloer coaten dit in de kleur van uw voorkeur te doen. Het brede palet aan kleuren dat wij u te bieden hebben, maakt dat een ieder voor vloer coaten de perfecte kleur kan kiezen.

Kleur is belangrijk en niet alleen in het interieur van woonhuizen, maar zeker ook voor bedrijven die waarde hechten aan een bepaalde stijl en uitstraling.

Overigens zijn wij graag bereid om u te ondersteunen bij het maken van een keuze voor een specifieke kleur, waarbij diverse voorbeelden kunnen worden getoond.

Vloercoating voor praktisch gemak

Een betonnen vloer coaten biedt in de eerste plaats praktisch gemak, want vocht, vuil en stof worden niet meer door het beton opgenomen, maar stuiten op de dunne toplaag die door Betonvloercoating.nl kan worden aangebracht. Op het gebied van eisen die aan het gewenste vloersysteem gesteld worden, geldt dat er verschillende soorten hars beschikbaar zijn.

Er kan dan ook altijd rekening gehouden worden met de eisen en met het gebruik van de vloer in de praktijk. Als er sprake is van een zware mechanische en chemische belasting, dan zal er voor epoxy kunnen worden gekozen bij vloer coaten. Als er minder zware eisen gesteld worden, maar er wel voor een fraaie vloerafwerking wordt gekozen, dan kan de keuze uitgaat naar polyurethaan.

Speciale afwerking bij vloer coaten

De afwerking bij vloer coaten heeft niet uitsluitend betrekking op de keuze voor een bepaalde kleur, maar kent ook een technische zijde. Bijvoorbeeld door bij vloer coaten te kiezen voor een antislipgradatie, waarvoor de vloer extra veilig wordt als deze bij gebruik of tijdens het belopen nat wordt.

Zo zijn er voor vele toepassingen meerdere opties beschikbaar om tot een unieke afwerking te komen.

Wilt u daar meer over weten of een afspraak maken om onze showroom te bezoeken? Dan kunt u contact opnemen met Betonvloercoating.nl.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.