Veel gestelde vragen vloercoating

Wij krijgen regelmatig vragen over vloercoating. Natuurlijk beantwoorden we deze met plezier, maar om het u makkelijker te makken hebben we de veel gestelde vragen over vloercoating op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Is vloercoating doorzichtig?

Ja vloercoating kan volledig kleurloos worden aangebracht waardoor de vloer eronder goed zichtbaar is. Maar u kunt ook kiezen voor vloercoating in een kleur, hierbij krijgt het effect van een gietvloer.

Is vloercoating hetzelfde als een gietvloer?

Nee, bij vloercoating wordt er alleen een toplaag over een al bestaande vloer aangebracht. Bij gietvloer worden meerdere lagen aangebracht die een mooie naadloze vloer vormen.

Wat is de prijs van een vloercoating?

De prijs van vloercoating hangt af verschillende factoren zoals het oppervlakte, de staat van de ondergrond en de opties die gekozen worden. Ook zijn er verschillende soorten vloercoating met elk een andere prijs.

Over welke vloeren kan vloercoating?

Vloercoating kan over een groot aantal vloeren. Vooral betonnen vloeren zijn erg geschikt, maar over een stenen vloer of een houten vloer kan ook vloercoating worden aangebracht. Het is belangrijk dat de vloer volledig vlak is en schoon en droog is.

Hoe lang gaat vloercoating mee?

Vloercoating gaat gemiddeld zo een twintig jaar mee. Het is dan ook erg duurzaam en sterk! Uiteraard hangt dit af van de manier waarom de vloer gebruikt wordt. Als de vloer intensief gebruikt wordt gaat de vloercoating minder lang mee.

Wilt u de mooiste betonvloercoating
voor de beste prijs?

offerte-aanvragen

Onze vloeren

kleurenkaart

Kantoor/ Showroom:
Betonvloercoating.nl
De Koffiefabriek
Joan Muyskenweg 19
1096 CJ Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam
T: 020 – 845 26 50 (bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur)
F: 084 – 830 27 99
E: info@betonvloercoating.nl

vloercoating-chemisch-resistent-600

vloercoating-praktijk-600

Waar kan ik terecht voor vloercoating?

Bij interesse kunt u direct telefonisch contact opnemen via 020 – 8452650, online een offerte aanvragen of een e-mail sturen naar Betonvloercoating.nl.

vrijblijvende offerte   offerte aanvragen pijltje

garage-vloer-coating-vloeistofdicht-600

garage-vloercoating-600

garage-vloercoating-op-hellingsbaan-600

vloercoating-600