Coatingvloer

Coatingvloer

Een coatingvloer is een ideale keuze als u voor een beperkt budget van de grootste voordelen wenst te profiteren. Betonvloercoating.nl biedt voor meerdere toepassingen in de particuliere en zakelijke omgeving de ideale oplossing met voordelige vloercoating van de hoogste kwaliteit.

U kunt in elk geval rekenen op een uitstekend resultaat in de vorm van een naadloze vloer met een moderne uitstraling die ook nog eens over verschillende sterke eigenschappen beschikt. Een coatingvloer kent een groot onderhoudsgemak en beschikt over gelijkwaardige kenmerken als die van een gietvloer.

Onze voordelen:

Praktische vloer met fraaie uitstraling
Sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën
De voordelen van een gietvloer tegen een lagere prijs!

Coatingvloer in dunne laag aangebracht

De coatingvloer wordt door Betonvloercoating.nl in een dunne laag aangebracht op basis van twee componenten harsen. Afhankelijk van de aan de vloer gestelde eisen en toepassing kan de coatingvloer worden aangebracht op basis van polyurethaan of epoxy.

De combinatie van de twee componenten harsen maakt dit type vloer geschikt als duurzaam en naadloos vloersysteem dat zowel een functionele als esthetische kant heeft. Allerlei soorten ondervloeren zijn geschikt voor deze afwerking, variërend van betonvloeren tot egalisatievloeren.

Er wordt door de coating geen stof, vocht of vuil opgenomen in de vloer en dat biedt uiteraard praktisch onderhoudsgemak.

Coatingvloer in alle kleuren leverbaar

De praktische kant van een coatingvloer is één kant van het verhaal, maar de ruimte wordt er uiteraard ook fraaier door. Dat is de andere kant van het verhaal dat Betonvloercoating.nl voor u in iedere ruimte kan realiseren. Alle kleuren zijn voor u beschikbaar om een keuze uit te maken.

Indien gewenst kan er bij de keuze voor een coatingvloer gebruik worden gemaakt van speciale technieken om de vloer een extra bijzondere uitstraling te geven. Wij informeren u graag over de afwerkopties ten aanzien van de kleuren en decoratieve elementen. Een voorbeeld daarvan is een betoneffect te realiseren door twee tinten met elkaar te mengen.

Technische afwerking voor coatingvloer

Naast het decoratieve aspect biedt Betoncoating.nl u de gelegenheid om bij de afwerking voor technische of praktische aspecten te kiezen. Een voorbeeld daarvan is het aanbrengen van een extra geluiddempende laag of het extra veilig uitvoeren van de vloer door een antisliplaag te realiseren.

U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie of om na te gaan of een coatingvloer voor uw situatie de beste keuze is. Wij hebben overigens de beschikking over een showroom, waar u op afspraak welkom bent.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.