Gietvloer

Een gietvloer is multifunctioneel en vormt voor iedere ruimte een perfecte basis. Er zijn meerdere soorten gietvloeren beschikbaar bij Betonvloercoating, zodat er altijd een keuze kan worden gemaakt voor dat vloersysteem dat het meest geschikt is voor de betreffende ruimte. U begrijpt natuurlijk dat comfort, sfeer en stijl in een woning belangrijke elementen zijn voor een vloer en dat er in een fabriek waar met chemicaliën en zware machines wordt gewerkt weer hele andere eisen worden gesteld. Betonvloercoating.nl bedient met het brede assortiment zowel de particuliere als de zakelijke markt en realiseert dan ook voor iedereen een gietvloer, vloercoating of epoxy gietvloer op maat.

Gietvloer in uw woning

Een gietvloer in uw woning zorgt vanaf het eerste moment voor eenheid. De vloer wordt namelijk naadloos aangebracht in een kleur naar keuze of desgewenst met een mix van tinten om een bijzonder effect te bereiken. Het resultaat is altijd een moderne vloer met een strakke uitstraling die afhankelijk van de gekozen kleur een unieke sfeer met zich meebrengt. Iedere gietvloer van Betonvloercoating.nl voorziet in optimaal wooncomfort. U ervaart een lichtverende tred tijdens het lopen en dat komt doordat het materiaal enigszins elastisch is. Bovendien is het warm en aangenaam, want dit vloersysteem neemt als het ware de temperatuur in huis over.

Gietvloer in uw bedrijf

De keuze voor een gietvloer in uw bedrijf is de beste keuze die u kunt maken en wel om meerdere redenen. Betonvloercoating.nl biedt voor elke branche, bedrijfsactiviteit en bedrijfsruimte de meest ideale gietvloer. Deze kan in prachtige kleuren worden gelegd, maar ook praktisch worden afgewerkt met technische eigenschappen. Voor kantoren, showrooms, fabrieken, werkplaatsen, garages, bakkerijen en nog veel meer bedrijven bieden wij u de beste vloeroplossing. Daarbij is een hoge kwaliteit voor iedereen gegarandeerd. Onze adviseur vertelt u graag alles over de mogelijkheden die onze gietvloeren te bieden hebben.

Wilt u de mooiste betonvloercoating
voor de beste prijs?

offerte-aanvragen

Onze vloeren

kleurenkaart

Kantoor/ Showroom:
Betonvloercoating.nl
De Koffiefabriek
Joan Muyskenweg 19
1096 CJ Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam
T: 020 – 845 26 50 (bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur)
F: 084 – 830 27 99
E: info@betonvloercoating.nl

vloercoating-chemisch-resistent-600

vloercoating-praktijk-600

Voordelen van een gietvloer

Een gietvloer in huis of in een bedrijf biedt standaard een aantal voordelen vanwege de unieke eigenschappen die daaraan verbonden zijn. Zo is een gietvloer slijtvast, duurzaam, stijlvol, origineel, comfortabel in huis, sterk in ieder bedrijf en bovendien praktisch qua onderhoud. Wilt u direct een offerte aanvragen, dan kunt u dat online doen, waarna wij binnen vijf werkdagen een voorstel presenteren. U kunt voor een persoonlijke ontmoeting met onze adviseur en kennismaking met onze gietvloerencollectie onze showroom bezoeken. U hoeft dan alleen even contact op te nemen met Betonvloercoating om een afspraak te maken.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje

garage-vloer-coating-vloeistofdicht-600

garage-vloercoating-600

garage-vloercoating-op-hellingsbaan-600

vloercoating-600