Gietvloer

Gietvloer

Een gietvloer is een prachtige multifunctionele vloer en vormt in iedere ruimte een perfecte basis. Er zijn bij Betonvloercoating meerdere soorten gietvloeren beschikbaar. Hierdoor kunt u precies de vloer vinden waar u naar op zoek bent. Of u nu op zoek bent naar een comfortable vloer met een betonlook voor in uw woning, of een sterke vloer voor in een fabriekshal. U vindt het op betonvloercoating.nl.

Wij leveren zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Wij bieden u een gietvloer op maat!en realiseert dan ook voor iedereen een gietvloer, vloercoating of epoxy gietvloer op maat.

Onze voordelen:

Praktische vloer met fraaie uitstraling
Sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën
De voordelen van een gietvloer tegen een lagere prijs!

Gietvloer in uw woning

Een gietvloer staat prachtig in woningen. De vloer zorgt voor eenheid in het interieur. De vloer wordt naadloos aangebracht in een kleur naar keuze. Het is ook mogelijk om voor een betonlook effect te kiezen waarbij er een beton effect wordt gecreëerd.

Dit is een moderne vloer met een strakke uitstraling. Iedere vloer van Betonvloercoating.nl voorziet in optimaal wooncomfort. Onze gietvloeren zijn licht elastisch waardoor de vloer erg comfortabel aanvoelt. Bovendien is de gietvloeren van aangename temperatuur omdat het de omgevingstemperatuur overneemt. Daarnaast is een gietvloer erg goed te combineren met vloerverwarming.

Gietvloer in uw bedrijf

Een gietvloer is ook zeer geschikt voor bedrijven. Betonvloercoating.nl biedt voor elke branche, bedrijfsactiviteit en bedrijfsruimte de meest ideale vloer. Deze kan in prachtige kleuren worden gelegd, maar ook praktisch worden afgewerkt met technische eigenschappen.

Voor kantoren, showrooms, fabrieken, werkplaatsen, garages, bakkerijen en meer bieden wij u de beste vloeroplossing. Daarbij is een hoge kwaliteit voor iedereen gegarandeerd. Onze adviseur vertelt u graag alles over de mogelijkheden die onze gietvloeren te bieden hebben.

Voordelen van een gietvloer

Een gietvloer heeft veel verschillende voordelen. Dit zijn de voordelen:

 • Slijtvast
 • Duurzaam
 • Stijlvol
 • Origineel
 • Hygiënisch
 • Naadloos
 • Vochtwerend
 • In een groot aantal kleuren verkrijgbaar
 • Te combineren met vloerverwarming
 • Comfortabele gietvloeren voor in huis
 • Sterke gietvloeren voor de industrie

Heeft u interesse in een gietvloer? Vraag dan direct online een offerte aan. Of neem meteen contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Hier wordt u ontvangen door een van onze adviseurs en laten we u kennismaken met onze gietvloerencollectie.

Een ESD gietvloer

Een ESD gietvloer is een vloer die we toepassen in ruimtes waar er sprake is van ontlading van statische elektriciteit. Door de ESD vloer wordt deze electriciteit niet verspreid en brengt het geen schade toe aan apparatuur. De ESD gietvloer is een sterke en duurzame vloer met een lange levensduur. Lees hier meer over een ESD gietvloer.

Kiezen tussen een PU gietvloer en een epoxy gietvloer

Bij betonvloercoating.nl hebben we verschillende soorten gietvloeren. De twee populairste opties zijn een PU gietvloer een een epoxy gietvloer. Maar welke van deze twee kies je? Dat ligt er vooral aan of je een vloer voor een woning zoekt of voor in een bedrijfspand.

Een PU gietvloer is geschikt voor in woningen omdat deze vloer licht elastisch is. Hierdoor voelt de vloer aangenaam aan en is de vloer te combineren met vloerverwarming.

Een epoxy vloer is juist geschikt voor de industrie. Deze vloer is erg sterke en kan zware (chemische) belasting goed aan. De vloer wordt dan ook gebruikt in fabriekshallen, garages, opslagruimten en supermarkten.

Gietvloer prijs

De prijs van een gietvloer is van veel factoren afhankelijk. Om snel de te verwachte prijs te berekenen kunt u gebruik maken van de gemiddelde gietvloer prijs per m2.

Om de exacte prijs voor een gietvloer aan de hand van uw wensen te weten te komen kunt u direct online een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.