Epoxy coating

Epoxy coating

Epoxy coating biedt u de basis voor een sterke vloer met slijtvaste eigenschappen en kenmerken die de vloerafwerking multifunctioneel maken. U kunt uw vloer van een keiharde toplaag laten voorzien door Betonvloercoating.nl. Voor het aanbrengen van epoxy coating wordt er door onze vloerspecialisten gebruik gemaakt van epoxyhars van een hoogwaardige kwaliteit.

Dat garandeert een lange levensduur en bovendien maakt het dit vloersysteem uitermate geschikt voor toepassing in een industriële ruimte, waar hoge eisen aan de vloer gesteld worden. Ontdek meer over alle voordelen en kenmerken of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Onze voordelen:

Praktische vloer met fraaie uitstraling
Sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën
De voordelen van een gietvloer tegen een lagere prijs!

Epoxy coating voor zware belasting

Het grootste voordeel dat epoxy coating te bieden heeft, is dat de vloer ijzersterk wordt en daarmee geschikt is voor zware belasting. Zo is de vloer niet alleen bestand tegen zware mechanische belasting, maar wordt er eveneens bescherming geboden tegen chemische belasting.

Epoxy coating is doordat het een naadloos vloersysteem betreft met vloeistofdichte eigenschappen ook bijzonder praktisch in het onderhoud. Vuil en stof worden niet opgenomen door de ondergrond en zijn dan ook gemakkelijk te verwijderen.

Betonvloercoating.nl brengt dit vloersysteem regelmatig aan in werkplaatsen, parkeergarages, showrooms, ESD-ruimtes, magazijnen en kantoren.

Epoxy coating op maat samengesteld

Bij de keuze voor epoxy coating bent u er nog niet, want er zijn vele opties ten aanzien van de afwerking beschikbaar bij Betonvloercoating.nl. Wij helpen u graag bij het maken van de keuzes om tot de meest ideale vloerafwerking te komen. Er kan bijvoorbeeld rekening gehouden worden met specifieke eisen die de bedrijfssector stelt of met persoonlijke wensen ten aanzien van decoratieve elementen en kleur.

Bovendien kan de epoxy coating praktisch worden afgewerkt om de veiligheid extra te verhogen met keuze uit meerdere gradaties antislip. Overigens behoort een heldere transparante afwerking van een bestaande vloer uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Snel belastbare epoxy coating

Het is uiteraard een voordeel dat de werkzaamheden of het bedrijfsproces niet voor lange tijd onderbroken hoeven te worden bij het aanbrengen van epoxy coating. Wij informeren u uiteraard graag verder over de snelle belastbaarheid en kunnen u daarnaast een uitgebreid advies geven.

Indien u een persoonlijk gesprek wenst, dan kunt u contact opnemen en kunnen wij een afspraak maken voor een ontmoeting in onze showroom. Stelt u het op prijs dat onze adviseur bij u langs komt op locatie, dan behoort dat eveneens tot de mogelijkheden.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.