Vloercoating prijs

Vloercoating prijs

De vloercoating prijs is in verhouding met de kosten van een gietvloer die over dezelfde eigenschappen beschikt een stuk voordeliger. Het is dan ook niet voor niets dat coating in de vorm van een vloersysteem als een prijstechnisch aantrekkelijke alternatief wordt gezien.

Als u voordelig uit wilt zijn en toch van alle voordelen van een sterke vloer wilt profiteren, dan kunt u bij Betonvloercoating.nl rekenen op een aantrekkelijke vloercoating prijs. Mocht u een offerte willen aanvragen, dan zenden wij de prijsopgave vrijblijvend naar u toe.

Onze voordelen:

Praktische vloer met fraaie uitstraling
Sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën
De voordelen van een gietvloer tegen een lagere prijs!
Aantal m2 Prijs Gietvloer Epoxygietvloer ESDvloer Vloercoating
Vloercoating 20 – 50 m2 Vaste staffel (excl btw)* € 3.750,- € 3.150,- € 4250,- € 2000,-
Vloercoating 51 – 100 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 63,- € 50,- € 73,- € 28,-
Vloercoating 101 – 150 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 58,- € 45,- € 67,- € 25,-
Vloercoating 151 – 200 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 52,- € 42,- € 62,- € 24,-
*Let op: Prijzen zijn indicatief en o.a. afhankelijk van ondergrond. Wilt u weten wat de prijs in uw situatie is? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. *Uitleg staffel: Als u een vloer wilt van onder de 50 m2, dan betaalt u vaste prijs. U doet er uw voordeel mee indien u meer m2 afneemt.

Vloercoating prijs en kwaliteit

De vloercoating prijs laag is bij Betonvloercoating.nl doet niets af aan de kwaliteit, want wij werken altijd met de beste materialen. De kwaliteit is dan ook bij een lage vloercoating prijs gegarandeerd.

Ten aanzien van de verhouding tussen prijs en kwaliteit krijgt u met de keuze voor vloercoating veel waar voor uw geld.

U profiteert namelijk van de slijtvaste, stofvrije en vloeistofdichte eigenschappen met het vloersysteem dat naadloos over vele soorten ondergronden kan worden aangebracht. Zelfs met betrekking tot het design en afwerking zijn er vele opties mogelijk bij Betonvloercoating.nl.

Vloercoating prijs per vierkante meter

De vloercoating prijs wordt door Betonvloercoating.nl per vierkante meter berekend. Dat kan voor grote projecten nog weer extra prijsvoordeel betekenen.

Naarmate het aantal vierkante meters groeit des te lager de vloercoating prijs per vierkante meter zal uitvallen. Ook voor grote oppervlakken is met een beperkt budget deze vloeroplossing van Betonvloercoating.nl een uitstekende keuze.

Bovendien is het een uitgave waar u jarenlang plezier aan kunt beleven en mocht de vloer na een periode van jarenlang intensief gebruik minder fraai op beschadigd raken, dan is de vervanging ervan eveneens zeer voordelig.

Onze vloeren

Offerte voor vloercoating prijs aanvragen

U kunt altijd telefonisch eerst meer informatie aanvragen over de mogelijkheden. U kunt Betonvloercoating.nl bereiken via 020 – 8452650 en desgewenst een afspraak maken voor het bezoeken van onze showroom.

Wij bieden u verder online de gelegenheid om de vloercoating prijs via een op maat gemaakte offerte aan te vragen. Nadat het formulier voor een offerteaanvraag is ontvangen, kunt u binnen vijf werkdagen een reactie ontvangen met een passende vloercoating prijs.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.