Garage vloercoating

Garage vloercoating vormt een uitstekende basis die ter bescherming dient van een garagevloer. De vloer in garages heeft vaak veel te verduren met voertuigen die in en uit gereden worden, maar ook met betrekking tot het gebruik van bijvoorbeeld olie, chemicaliën en vet die op de grond terechtkomen. Garage vloercoating van Betonvloercoating.nl biedt daarvoor een perfecte oplossing in de vorm van duurzame bescherming en een vloer die duurzaam tegen chemische en mechanische belasting bestand is. Bovendien verfraait u de ruimte ermee en is er ook nog eens sprake van praktisch onderhoud- en schoonmaakgemak.

Diverse uitvoeringen voor garage vloercoating

Betonvloercoating.nl biedt u ten aanzien van de keuze voor garage-vloercoating diverse uitvoeringen die verder nog op maat kunnen worden afgewerkt. In een garage wordt doorgaans met vloeistoffen gewerkt en dat betekent dat de vloer wel eens nat kan worden. Om dan toch een veilige werkomgeving te kunnen garanderen, biedt garage vloercoating met een antisliplaag uitkomst. Zo zijn er ook opties om de geluidsoverlast zoveel mogelijk te beperken door de coating uit te voeren met een extra geluiddempende laag.

Garage-vloercoating met kleur, belijnen of pictogrammen

Naast dat garage-vloercoating door Betonvloercoating.nl kan worden uitgevoerd met technische en praktische eigenschappen geldt dat er ook qua stijl en uitstraling veel mogelijk is. Bijvoorbeeld ten aanzien van de kleur. Wij leveren alle kleuren, maar kunnen de garage-vloercoating ook aanbrengen in een combinatie van kleuren. Het is verder mogelijk om bij dit vloersysteem speciale belijning aan te brengen of de vloer van pictogrammen te voorzien. Betonvloercoating.nl levert voor iedere garage die van een coating wordt voorzien maatwerk en kwaliteit.

Wilt u de mooiste betonvloercoating
voor de beste prijs?

offerte-aanvragen

Onze vloeren

kleurenkaart

Kantoor/ Showroom:
Betonvloercoating.nl
De Koffiefabriek
Joan Muyskenweg 19
1096 CJ Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam
T: 020 – 845 26 50 (bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur)
F: 084 – 830 27 99
E: info@betonvloercoating.nl

vloercoating-chemisch-resistent-600

vloercoating-praktijk-600

Sterke kenmerken garage-vloercoating

De garage-vloercoating van Betonvloercoating.nl beschikt over meerdere sterke kenmerken. De coating voor de garagevloer is slijtvast, vloeistofdicht naadloos en stofvrij. Bovendien is de garage-vloercoating na het aanbrengen weer snel belastbaar en uitermate onderhoudsvriendelijk. Prijstechnisch gezien biedt deze vloeroplossing financieel voordeel door de aantrekkelijke prijzen die wij hanteren. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Betonvloercoating.nl via 020 – 8452650. U kunt online overigens vrijblijvend een offerte aanvragen.

vrijblijvende offerte   offerte aanvragen pijltje

garage-vloer-coating-vloeistofdicht-600

garage-vloercoating-600

garage-vloercoating-op-hellingsbaan-600

vloercoating-600