Garagevloer

Garagevloer

Een garagevloer is een vloer die op verschillende manieren belast kan worden. Bijvoorbeeld door er in te werken of door de auto er te stallen. Een kale vloer in de garage is gevoelig voor vuil en vocht en kan bovendien beschadigd raken. Daar is echter een oplossing voor beschikbaar die Betonvloercoating.nl u kan bieden.

Wij kunnen namelijk de vloer van uw garage van een vloercoating voorzien die niet alleen bescherming biedt, maar de garage er ook nog eens beter uit laat zien. Deze vloeroplossing is bijzonder voordelig en u kunt jarenlang van alle voordelen van deze sterke vloerafwerking profiteren.

Onze voordelen:

Praktische vloer met fraaie uitstraling
Sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën
De voordelen van een gietvloer tegen een lagere prijs!

Duurzame bescherming

Chemische stoffen, maar ook vet en olie en kunnen de vloer in uw garage aantasten, maar dat gebeurt niet meer als u de garagevloer door Betonvloercoating.nl op een professionele manier laat coaten.

Wij kunnen duurzame bescherming voor de vloer bieden met een resultaat dat slijtvast, vuil- en stofwerend, naadloos, vloeistofdicht en praktisch in het onderhoud is. De duurzame bescherming kan in iedere kleur worden aangebracht die u wenst.

Zo komt uw garage er ook nog eens strak en fraai uit te zien met een gekleurde vloer die naadloos wordt aangebracht. Hoeft u geen kleur op de vloer? Dan realiseren wij voor u graag een duurzame transparante bescherming voor de vloer van uw garage.

Extra eigenschappen

Als u veel werkzaamheden verricht in de garage en ook met vloeistoffen werkt, dan kan de garagevloer glad worden en voor onveilige situaties zorgen. Betonvloercoating.nl biedt u de gelegenheid om de garagevloer extra veilig te laten maken door een antisliplaag aan te brengen. Er zijn daarvoor verschillende gradaties beschikbaar.

Geluidsoverlast kan hinderlijk zijn voor de omgeving en in dat opzicht is het ook mogelijk om een extra geluiddempende laag aan te brengen. Garagevloeren worden door Betonvloercoating.nl op maat gemaakt, waarbij aan vele wensen op praktisch en decoratief gebied tegemoet gekomen kan worden.

Onderhoudsvriendelijke garagevloer

Het is lastig om kaal beton of een andere onbehandelde ondergrond goed schoon te houden en nog lastiger is het om te zorgen dat de vloer in de garage er goed uit blijft zien. De coating voor uw garagevloer biedt echter praktisch schoonmaakgemak en blijft er ook na veelvuldige belasting nog altijd goed uitzien.

Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden. Wilt u onze showroom bezoeken, dan kunt u gelijk een afspraak maken met Betonvloercoating.nl. Wilt u weten hoe voordelig het is om uw garagevloer duurzaam te beschermen, dan kunt u meteen online een offerte aanvragen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.