Epoxy vloercoating

Epoxy vloercoating

Epoxy vloercoating is een ideale oplossing als u voordelig uit wenst te zijn en voor een vloer kiest die van de sterkste en krachtigste eigenschappen is voorzien. De epoxy-vloercoating is in het bijzonder geschikt voor industriële toepassingen, waarbij er sprake is van een omgeving die zware belasting aan moet kunnen op mechanisch en chemisch gebied.

In vergelijking met beton is deze vorm van epoxy vloercoating ten aanzien van de treksterkte dubbel zo sterk. Betonvloercoating beschikt over een eigen applicatieteam dat de hoogwaardige tweecomponenten epoxy naadloos aanbrengt over bijvoorbeeld betonvloeren, cementvloeren of bestaande epoxyvloeren.

Onze voordelen:

Praktische vloer met fraaie uitstraling
Sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën
De voordelen van een gietvloer tegen een lagere prijs!

IJzersterke epoxy-vloercoating

IJzersterk is de epoxy-vloercoating die dan ook voor vele toepassingen geschikt is, zoals voor werkplaatsen, fabriekshallen, parkeergarages, showrooms en opslagruimtes.

Doordat wij ook de gelegenheid bieden om extra eigenschappen toe te voegen aan het materiaal of een unieke afwerking kunnen realiseren, geldt dat de epoxy-vloercoating ook in bijzondere situaties geschikt is.

Bijvoorbeeld in een ruimte, waarin het nodig is om een elektrisch geleidende vloer aan te brengen. Of in een werkomgeving die extra veilig moet zijn, waarbij u aan een antislipcoating kunt denken bij een epoxyvloercoating.

Sterke kenmerken van epoxy-vloercoating

Epoxy-vloercoating beschikt over meerdere sterke kenmerken die eveneens als voordeel beschouwd kunnen worden. Zo wordt dit vloersysteem volledig naadloos aangebracht en is de vloer weer snel belastbaar.

Verder geldt dat epoxy-vloercoating vloeistofdicht, slijtvast, veilig en stofvrij is. Het biedt overigens ook praktisch gemak als u voor deze vloeroplossing kiest, want het schoonmaken van de naadloze vloer is uiteraard zeer eenvoudig. Het kenmerken onderhoudsvriendelijk is dan ook eveneens van toepassing.

Wist u dat bij de keuze voor deze vloer bij Betonvloercoating.nl een kleur naar wens kunt uitzoeken of de voorkeur kunt geven aan een transparante afwerking?

Epoxy-vloercoating met decoratief element

Indien gewenst is het mogelijk dat wij de epoxy-vloercoating met een decoratief element afwerken. Er is daarbij standaard sprake van een afwerking in hoogglans, maar er is eveneens een matte variant beschikbaar. Voor het toevoegen van decoratieve elementen kunt u onder meer denken aan kleurvlokken.

Uiteraard wordt elke epoxy-vloercoating op maat gemaakt en denkt onze adviseur graag met u mee om de beste vloeroplossing te bieden. U kunt voor meer informatie contact opnemen of direct een offerte aanvragen. Wilt u onze showroom bezoeken? Bel ons dan even op 020 – 8452650 voor een afspraak!

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.