Epoxy vloercoating

Epoxy vloercoating is een ideale oplossing als u voordelig uit wenst te zijn en voor een vloer kiest die van de sterkste en krachtigste eigenschappen is voorzien. De epoxy-vloercoating is in het bijzonder geschikt voor industriële toepassingen, waarbij er sprake is van een omgeving die zware belasting aan moet kunnen op mechanisch en chemisch gebied. In vergelijking met beton is deze vorm van epoxy vloercoating ten aanzien van de treksterkte dubbel zo sterk. Betonvloercoating beschikt over een eigen applicatieteam dat de hoogwaardige tweecomponenten epoxy naadloos aanbrengt over bijvoorbeeld betonvloeren, cementvloeren of bestaande epoxyvloeren.

IJzersterke epoxy-vloercoating

IJzersterk is de epoxy-vloercoating die dan ook voor vele toepassingen geschikt is, zoals voor werkplaatsen, fabriekshallen, parkeergarages, showrooms en opslagruimtes. Doordat wij ook de gelegenheid bieden om extra eigenschappen toe te voegen aan het materiaal of een unieke afwerking kunnen realiseren, geldt dat de epoxy-vloercoating ook in bijzondere situaties geschikt is. Bijvoorbeeld in een ruimte, waarin het nodig is om een elektrisch geleidende vloer aan te brengen. Of in een werkomgeving die extra veilig moet zijn, waarbij u aan een antislipcoating kunt denken bij een epoxyvloercoating.

Sterke kenmerken van epoxy-vloercoating

Epoxy-vloercoating beschikt over meerdere sterke kenmerken die eveneens als voordeel beschouwd kunnen worden. Zo wordt dit vloersysteem volledig naadloos aangebracht en is de vloer weer snel belastbaar. Verder geldt dat epoxy-vloercoating vloeistofdicht, slijtvast, veilig en stofvrij is. Het biedt overigens ook praktisch gemak als u voor deze vloeroplossing kiest, want het schoonmaken van de naadloze vloer is uiteraard zeer eenvoudig. Het kenmerken onderhoudsvriendelijk is dan ook eveneens van toepassing. Wist u dat bij de keuze voor deze vloer bij Betonvloercoating.nl een kleur naar wens kunt uitzoeken of de voorkeur kunt geven aan een transparante afwerking?

Wilt u de mooiste betonvloercoating
voor de beste prijs?

offerte-aanvragen

Onze vloeren

kleurenkaart

Kantoor/ Showroom:
Betonvloercoating.nl
De Koffiefabriek
Joan Muyskenweg 19
1096 CJ Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam
T: 020 – 845 26 50 (bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur)
F: 084 – 830 27 99
E: info@betonvloercoating.nl

vloercoating-chemisch-resistent-600 Epoxy vloercoating

vloercoating-praktijk-600 Epoxy vloercoating

Epoxy-vloercoating met decoratief element

Indien gewenst is het mogelijk dat wij de epoxy-vloercoating met een decoratief element afwerken. Er is daarbij standaard sprake van een afwerking in hoogglans, maar er is eveneens een matte variant beschikbaar. Voor het toevoegen van decoratieve elementen kunt u onder meer denken aan kleurvlokken. Uiteraard wordt elke epoxy-vloercoating op maat gemaakt en denkt onze adviseur graag met u mee om de beste vloeroplossing te bieden. U kunt voor meer informatie contact opnemen of direct een offerte aanvragen. Wilt u onze showroom bezoeken? Bel ons dan even op 020 – 8452650 voor een afspraak!

vrijblijvende offerte   offerte aanvragen pijltje

garage-vloer-coating-vloeistofdicht-600 Epoxy vloercoating

garage-vloercoating-600

garage-vloercoating-op-hellingsbaan-600

vloercoating-600