Garage vloercoating

Garage vloercoating

Garage vloercoating vormt een uitstekende basis die ter bescherming dient van een garagevloer. De vloer in garages heeft vaak veel te verduren met voertuigen die in en uit gereden worden, maar ook met betrekking tot het gebruik van bijvoorbeeld olie, chemicaliën en vet die op de grond terechtkomen.

Garage vloercoating van Betonvloercoating.nl biedt daarvoor een perfecte oplossing in de vorm van duurzame bescherming en een vloer die duurzaam tegen chemische en mechanische belasting bestand is. Bovendien verfraait u de ruimte ermee en is er ook nog eens sprake van praktisch onderhoud- en schoonmaakgemak.

Onze voordelen:

Praktische vloer met fraaie uitstraling
Sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën
De voordelen van een gietvloer tegen een lagere prijs!

Diverse uitvoeringen voor garage vloercoating

Betonvloercoating.nl biedt u ten aanzien van de keuze voor garage-vloercoating diverse uitvoeringen die verder nog op maat kunnen worden afgewerkt. In een garage wordt doorgaans met vloeistoffen gewerkt en dat betekent dat de vloer wel eens nat kan worden.

Om dan toch een veilige werkomgeving te kunnen garanderen, biedt garage vloercoating met een antisliplaag uitkomst. Zo zijn er ook opties om de geluidsoverlast zoveel mogelijk te beperken door de coating uit te voeren met een extra geluiddempende laag.

Garage-vloercoating met kleur, belijnen of pictogrammen

Naast dat garage-vloercoating door Betonvloercoating.nl kan worden uitgevoerd met technische en praktische eigenschappen geldt dat er ook qua stijl en uitstraling veel mogelijk is. Bijvoorbeeld ten aanzien van de kleur.

Wij leveren alle kleuren, maar kunnen de garage-vloercoating ook aanbrengen in een combinatie van kleuren. Het is verder mogelijk om bij dit vloersysteem speciale belijning aan te brengen of de vloer van pictogrammen te voorzien.

Betonvloercoating.nl levert voor iedere garage die van een coating wordt voorzien maatwerk en kwaliteit.

Sterke kenmerken garage-vloercoating

De garage-vloercoating van Betonvloercoating.nl beschikt over meerdere sterke kenmerken. De coating voor de garagevloer is slijtvast, vloeistofdicht naadloos en stofvrij. Bovendien is de garage-vloercoating na het aanbrengen weer snel belastbaar en uitermate onderhoudsvriendelijk.

Prijstechnisch gezien biedt deze vloeroplossing financieel voordeel door de aantrekkelijke prijzen die wij hanteren. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Betonvloercoating.nl via 020 – 8452650. U kunt online overigens vrijblijvend een offerte aanvragen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.