Veel gestelde vragen vloercoating

Veel gestelde vragen vloercoating

Wij krijgen regelmatig vragen over vloercoating. Natuurlijk beantwoorden we deze met plezier, maar om het u makkelijker te makken hebben we de veel gestelde vragen over vloercoating op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Is vloercoating doorzichtig?

Ja vloercoating kan volledig kleurloos worden aangebracht waardoor de vloer eronder goed zichtbaar is. Maar u kunt ook kiezen voor vloercoating in een kleur, hierbij krijgt het effect van een gietvloer.

Is vloercoating hetzelfde als een gietvloer?

Nee, bij vloercoating wordt er alleen een toplaag over een al bestaande vloer aangebracht. Bij gietvloer worden meerdere lagen aangebracht die een mooie naadloze vloer vormen.

Wat is de prijs van een vloercoating?

De prijs van vloercoating hangt af verschillende factoren zoals het oppervlakte, de staat van de ondergrond en de opties die gekozen worden. Ook zijn er verschillende soorten vloercoating met elk een andere prijs.

Over welke vloeren kan vloercoating?

Vloercoating kan over een groot aantal vloeren. Vooral betonnen vloeren zijn erg geschikt, maar over een stenen vloer of een houten vloer kan ook vloercoating worden aangebracht. Het is belangrijk dat de vloer volledig vlak is en schoon en droog is.

Hoe lang gaat vloercoating mee?

Vloercoating gaat gemiddeld zo een twintig jaar mee. Het is dan ook erg duurzaam en sterk! Uiteraard hangt dit af van de manier waarom de vloer gebruikt wordt. Als de vloer intensief gebruikt wordt gaat de vloercoating minder lang mee.

Onze vloeren

Waar kan ik terecht voor vloercoating?

Bij interesse kunt u direct telefonisch contact opnemen via 020 – 8452650, online een offerte aanvragen of een e-mail sturen naar Betonvloercoating.nl.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.