Sneldrogende vloercoating

Sneldrogende vloercoating

Sneldrogende vloercoating biedt uiteraard meerdere voordelen. In de eerste plaats kiest u daarmee voor een vloersysteem met sterke eigenschappen die bovendien voordelig is. In de tweede plaats worden de bedrijfsactiviteiten zo beperkt mogelijk gehinderd, want een sneldrogende vloercoating is snel belastbaar.

U profiteert dan ook van meerdere voordelen en zeker als u Betonvloercoating.nl inschakelt voor het aanbrengen van de coating. Wij bieden u namelijk de beste kwaliteit en hanteren meer dan aantrekkelijke prijzen voor al onze vloersystemen.

Onze voordelen:

Praktische vloer met fraaie uitstraling
Sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën
De voordelen van een gietvloer tegen een lagere prijs!

Sneldrogende vloercoating met snelle uithardtijd

Bij het aanbrengen van een nieuwe vloer in een bedrijf is het uiteraard altijd van belang dat de werkzaamheden er niet onder te hoeven lijden. Betonvloercoating.nl biedt met de sneldrogende vloercoating een ideale oplossing, want dit vloersysteem is weer snel belastbaar.

Wij bieden u daarvoor verschillende opties. Vloercoating kan afhankelijk van het specifieke type bijvoorbeeld een uithardtijd kennen van slechts twee uur, waarna de vloer direct weer kan worden belopen. Dat is natuurlijk ideaal om het bedrijfsproces zo snel mogelijk weer door te laten lopen.

Veelzijdige mogelijkheden

De sneldrogende vloercoating die wij in het assortiment beschikbaar hebben, kent veelzijdige mogelijkheden, zodat er altijd met persoonlijke wensen en met eventuele bedrijfseisen rekening gehouden kan worden.

Bijvoorbeeld met een bepaalde voorkeur voor een specifieke antislipgradatie om de werkomgeving op een zo veilig mogelijk niveau te brengen. Wij bieden u de gelegenheid om uit verschillende antislipwaarden een keuze te maken.

De sneldrogende vloercoating is bovendien toe te passen in vele ruimtes, zoals in kantoren, parkeergarages, drukkerijen, magazijnen, bakkerijen, brugdekken en laadplekken.

Meer informatie over deze vloercoating?

U kunt altijd contact opnemen met Betonvloercoating.nl via 020 – 8452650 als u meer informatie wenst over de mogelijkheden van onze sneldrogende vloercoating. Indien gewenst, is het mogelijk om onze showroom op afspraak te bezoeken, waar u een uitgebreid advies op maat kunt krijgen.

Voor het aanvragen van een offerte voor vloercoating kunt u van het online aanvraagformulier gebruikmaken dat Betonvloercoating.nl beschikbaar heeft gesteld. Na het ontvangen van de aanvraag voor een offerte streven wij ernaar u binnen vijf werkdagen een passend prijsvoorstel te doen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.