Betoncoating

Betoncoating

Betoncoating is een duurzame vloerafwerking voor uiteenlopende toepassingen. U kunt bijvoorbeeld voor deze vloeroplossing kiezen om de vloer in uw magazijn, showroom, garage of kelder van een beschermende laag te voorzien. U kunt bij Betonvloercoating.nl terecht om voor een aantrekkelijke prijs betoncoating op kaal beton aan te laten brengen.

Wij bieden u daarvoor verschillende mogelijkheden die een multifunctioneel karakter hebben en op persoonlijk niveau op maat kunnen worden afgewerkt. De toplaag van uw vloer wordt op basis van de mix van twee hoogwaardige componenten keihard en zal tegen zware belasting bestand zijn.

Onze voordelen:

Praktische vloer met fraaie uitstraling
Sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën
De voordelen van een gietvloer tegen een lagere prijs!

Voor een naadloze, vloeistofdichte en sterke vloer

Betoncoating vormt de basis voor een sterke vloer die naadloos en vloeistofdicht is. De vloer is na het aanbrengen van de coating tegen vocht, chemicaliën en zuren bestand. Beton coating zorgt er eveneens voor dat de vloer veilig, slijtvast en stofvrij is.

Bovendien profiteert u van groot onderhoudsgemak. Extra voordeel is dat de vloer na het aanbrengen van de twee componenten weer snel te belasten is. U kunt dan ook vrij snel weer de vloer in de ruimte belopen en belasten. Epoxy coating is een ideale keuze als het beton in de ruimte tegen een zware chemische en mechanische belasting moet zijn.

Betoncoating met multifunctioneel karakter

Betoncoating heeft een multifunctioneel karakter dat zich onderscheidt ten aanzien van de praktische en esthetische aspecten. Het esthetische karakter kan afhankelijk van de ruimte en bedrijfsactiviteiten een belangrijk punt zijn.

Aangezien betoncoating door Betonvloercoating.nl in allerlei kleuren kan worden geleverd, kunt u van een minder netjes ogende kale betonvloer een vloer maken die een stijlvolle uitstraling heeft. Er zijn voor wat betreft de praktische kant tal van mogelijkheden, zoals het antistatisch maken van de vloer of extra veiligheid realiseren door een antisliplaag aan te brengen.

Betoncoating

Betoncoating is een duurzame vloerafwerking voor uiteenlopende toepassingen. U kunt bijvoorbeeld voor deze vloeroplossing kiezen om de vloer in uw magazijn, showroom, garage of kelder van een beschermende laag te voorzien.

U kunt bij Betonvloercoating.nl terecht om voor een aantrekkelijke prijs betoncoating op kaal beton aan te laten brengen. Wij bieden u daarvoor verschillende mogelijkheden die een multifunctioneel karakter hebben en op persoonlijk niveau op maat kunnen worden afgewerkt.

De toplaag van uw vloer wordt op basis van de mix van twee hoogwaardige componenten keihard en zal tegen zware belasting bestand zijn.

Betoncoating voor een naadloze, vloeistofdichte en sterke vloer

Betoncoating vormt de basis voor een sterke vloer die naadloos en vloeistofdicht is. De betonvloer is na het aanbrengen van de coating tegen vocht, chemicaliën en zuren bestand. Betoncoating zorgt er eveneens voor dat de vloer veilig, slijtvast en stofvrij is.

Bovendien profiteert u van groot onderhoudsgemak. Extra voordeel is dat de vloer na het aanbrengen van de twee componenten weer snel te belasten is. U kunt dan ook vrij snel weer de vloer in de ruimte belopen en belasten. Epoxycoating is een ideale keuze als het beton in de ruimte tegen een zware chemische en mechanische belasting moet zijn.

Betoncoating met multifunctioneel karakter

Betoncoating heeft een multifunctioneel karakter dat zich onderscheidt ten aanzien van de praktische en esthetische aspecten. Het esthetische karakter kan afhankelijk van de ruimte en bedrijfsactiviteiten een belangrijk punt zijn.

Aangezien betoncoating door Betonvloercoating.nl in allerlei kleuren kan worden geleverd, kunt u van een minder netjes ogende kale betonvloer een vloer maken die een stijlvolle uitstraling heeft.

Er zijn voor wat betreft de praktische kant tal van mogelijkheden, zoals het antistatisch maken van de vloer of extra veiligheid realiseren door een antisliplaag aan te brengen.

Betoncoating op kaal beton

Bij het aanbrengen van betoncoating op kaal beton zal de ondergrond gereinigd moeten worden. Wij hebben daarvoor uiteraard vloerspecialisten beschikbaar die na het schuren en reinigen van de vloer de betoncoating strak aanbrengen.

U ziet meteen dat de ruimte een totaal andere uitstraling krijgt als onze vloerspecialisten klaar zijn. Uiteraard kunt u eerst voor een uitgebreid advies bij Betonvloercoating.nl terecht.

U kunt contact opnemen voor meer informatie of meteen een afspraak maken, waarbij wij u graag ontvangen in onze showroom.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.