Waarom heeft uw betonnen vloer een vloercoating nodig?

Waarom heeft uw betonnen vloer een vloercoating nodig?

Waarom heeft uw betonnen vloer een vloercoating nodig? Een ‘vloercoating’ is de algemene benaming voor een relatief voordelige vloerafwerking van hoge kwaliteit. Bij Betonvloercoating.nl passen we deze afwerking toe in zeer uiteenlopende ruimten; van magazijnen en garages tot kantoren en showrooms.

Waarom heeft uw betonnen vloer een vloercoating nodig:

Slijtvast en ijzersterk

Door een vloercoating op uw betonvloer aan te laten brengen, ontstaat een praktische vloer met een mooie uitstraling. De coating maakt de vloer hard, waardoor deze geschikt is voor intensief gebruik. Zeker in industriële ruimten, zoals garages of werkplaatsen, komt dit goed van pas. Dankzij de vloercoating is uw betonnen vloer slijtvast, sterk en vloeistofdicht.

Er bestaan verschillende soorten vloercoatings voor uw betonnen vloer:

  • Vloeistofdichte coating
  • Betoncoating
  • Vloercoating
  • Epoxy coating
  • Sneldrogende coating
  • PU coating
  • Antistatische coating
  • Antislip coating

Welke vloercoating is geschikt voor uw betonnen vloer?

Om te bepalen welke vloercoating voor uw betonnen vloer het meest geschikt is, komen we graag met u in contact. Door een afspraak te plannen in onze showroom – of bij u op locatie – ontdekken we welke coating uw betonnen vloer nodig heeft. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. Gebruik daarvoor ons offerteformulier. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op.

Ook interessant: