Het gemak van een strakke betonvloer

Een strakke betonvloer is niet alleen mooi, maar is ook gemakkelijk in gebruik. Zeker als je de vloer door het hele huis of kantoor laat aanbrengen. De vloer is naadloos, waterdicht en behoeft erg weinig onderhoud. Een gietvloer is vooral ook enorm sterk en duurzaam. De vloer krast niet en is slijtvast, ook bij een hoge belasting. Dit is handig als u kinderen of huisdieren heeft. Een gietvloer is vooral een goede optie als u van plan bent om lang in een huis te blijven wonen. Dit soort vloer heeft namelijk een lange levensduur die kan oplopen tot wel 30 jaar.

strakke betonvloer

Een strakke betonvloer

Gietvloeren zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ook in verschillende materialen. Zo bestaan er epoxy vloercoating, polyurethaan gietvloeren, UV-vloeren en betonvloeren. De betonvloeren kunnen zowel van beton worden gemaakt als van materiaal met een beton look. Dit type vloer is erg hip op het moment.

Voor meerdere toepassingen geschikt

Al deze soorten gietvloeren zijn erg duurzaam en beschikbaar in vele kleuren. Om te weten welk materiaal het meest geschikt is voor uw huis of kantoor kunt u het best advies inwinnen bij een leverancier.

Ook interessant: