Vloercoating Zuid Holland

Vloercoating Zuid Holland

Vloercoating Zuid Holland voor de perfecte coating om een stofvrije en slijtvaste vloer te creëren die bestand is tegen chemische belasting en zware belastingen, zoals machines en voertuigen. Dat is alvast een perfecte oplossing voor toepassing in de industriële sector, maar Vloercoating Zuid Holland heeft meer te bieden. Zo biedt onze coating ook de mogelijkheid om een minder fraaie vloer in uw woning, kantoor, winkel of showroom om te toveren tot een stijlvolle vloer die bovendien praktisch in het onderhoud is doordat wij de coating naadloos aanbrengen en stof en vuil zich niet hechten.

Kwaliteit verzekerd

U bent van kwaliteit verzekerd bij Vloercoating Zuid Holland. Dat is zeker het geval ten aanzien van de hoogwaardige kunstharsen, waar wij gebruik van maken, maar ook ten aanzien van de uitgebreide service die wij bieden. U vindt bij Vloercoating Zuid Holland namelijk alles heel gemakkelijk onder één dak. Zo kunt u in de eerste plaats al bij ons terecht voor een gedegen advies, waarbij rekening wordt gehouden met specifieke eisen en wensen die u aan ons kenbaar kunt maken. Ook de kwaliteit van ons eigen applicatieteam is vanzelfsprekend. Dit team beschikt namelijk over een jarenlange ervaring in het aanbrengen van coating over uiteenlopende soorten bestaande vloeren.

Afwerking op maat bij Vloercoating Zuid Holland

De afwerking van de vloer wordt uiteraard op maat gerealiseerd door Vloercoating Zuid Holland, waarbij er verschillende opties worden geboden die al dan niet van toepassing kunnen zijn. Een vloer kan bijvoorbeeld door Vloercoating Zuid Holland extra geluiddempend worden afgewerkt, maar ook antislip of antistatisch worden uitgevoerd. Zo zijn er allerlei wensen mogelijk, waar rekening mee kan worden gehouden bij de afwerking van uw vloer. Met betrekking tot de kleur zijn er overigens ook eindeloze mogelijkheden beschikbaar.

Voordelig uit bij Vloercoating Zuid Holland

U bent met de keuze voor het laten coaten van uw vloer door Vloercoating Zuid Holland altijd voordelig uit. Het vloersysteem is namelijk zeer betaalbaar. U kunt zelf kennismaken met onze lage prijzen door online een offerte aan te vragen. Indien u meer informatie wenst voordat u een offerte aanvraagt, kunt u een bezoek brengen aan onze showroom of telefonisch contact opnemen. Voor showroombezoek is het overigens altijd nodig om een afspraak te maken, want er worden geen vaste openingstijden gehanteerd.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.