Vloercoating Utrecht

Vloercoating Utrecht

Vloercoating Utrecht biedt vloeroplossingen voor particulieren en bedrijven, waarbij er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige kunsthars. Dat resulteert in een vloer die hetzelfde te bieden heeft als een gietvloer en optimaal is voor wat betreft het praktische onderhoud. Vloercoating Utrecht is een specialist en geeft u graag advies om het perfecte resultaat voor uw bedrijfsruimte of woning concreet te maken. De coating wordt door ons in de vorm van een dunne toplaag van kunsthars aangebracht. Wij hebben voor elke ruimte een unieke vloeroplossing die voor een voordelige prijs wordt aangeboden.

Voor industriële uitstraling

De coating van Vloercoating Utrecht is niet alleen geschikt voor industriële toepassing, maar dient ook voor het realiseren van een industriële uitstraling. De toepassing in de industrie wordt veel gedaan doordat er een vloer ontstaat die slijtvast, vloeistofdicht en praktisch is in onderhoud, maar ook zware voertuigen en chemicaliën kan verdragen. Het realiseren van een industriële uitstraling is bijvoorbeeld een ideale keuze voor een showroom, kantoor, winkel of woning. Alle kleuren zijn door Vloercoating Utrecht leverbaar, waarbij u onder meer kunt denken aan het maken van een keuze uit alle RAL-kleuren.

Antislipcoating

Antislipcoating is een voorbeeld van een unieke afwerking van een vloer door Vloercoating Utrecht. Dat is ideaal voor ruimtes, waarin met vloeistoffen wordt gewerkt en waar een veilige werkomgeving geboden dient te worden. Het realiseren van een vloer met antislipcoating is slechts een voorbeeld van de mogelijke afwerkopties, want bij Vloercoating Utrecht is er nog veel meer mogelijk. Bijvoorbeeld in een werkomgeving waar sprake is van geluidsoverlast door een kale vloer een geluiddempende coating aan te brengen.

Offerte van Vloercoating Utrecht

Het aanvragen van een offerte kan bij Vloercoating Utrecht altijd vrijblijvend gedaan worden en kost weinig tijd. U kunt namelijk het online aanvraagformulier gebruiken. Wilt u eerst meer informatie, dan stellen wij voor dat u telefonisch contact opneemt. Er kan dan namelijk een afspraak worden gemaakt om de showroom van Vloercoating Utrecht te bezoeken. Wij hanteren geen vaste tijden voor opening en vandaar dat wij verzoeken even contact op te nemen als u naar onze showroom wenst te komen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.