Vloercoating Rotterdam

Vloercoating Rotterdam

Een praktische vloerafwerking van uw bestaande vloer kan door Vloercoating Rotterdam op een voordelige manier gerealiseerd worden. De toepassing die wij bieden, bestaat uit een hoogwaardige coating die geschikt is voor uiteenlopende ruimtes en over verschillende soorten ondergronden aangebracht kan worden. Dat aanbrengen gebeurt door het ervaren applicatieteam, maar voordat het zover is, doen wij u graag een passend prijsvoorstel voor het maatwerk dat wij leveren.

Praktische vloerafwerking

De praktische vloerafwerking door Vloercoating Rotterdam is bij uitstek geschikt voor industriële toepassingen. Een vloer van beton trekt vuil en vocht aan en is niet vloeistofdicht en minder slijtvast. Met de praktische coating wordt de vloer van beton vloeistofdicht, slijtvast en is het mogelijk om de vloer chemisch en mechanisch te belasten. Zware machines of zware voertuigen vormen geen probleem als u voor de praktische vloerafwerking van Vloercoating Rotterdam kiest.

Maakt uw vloer op maat

Vloercoating Rotterdam maakt uw vloer op maat. Dat begint bij woorden, want wij horen graag uw wensen en eisen die wij vervolgens vertalen naar de meest ideale praktische vloerafwerking. Er kunnen allerlei eisen aan de vloer gesteld worden. Wordt er in de betreffende ruimte bijvoorbeeld met vloeistoffen gewerkt? In dat geval biedt Vloercoating Rotterdam u een antislipvloercoating op maat aan. Overigens is er op het gebied van kleur en decoratie ook veel mogelijk.

Bezoek aan showroom van Vloercoating Rotterdam

Wij vertellen u hier graag veel over de mogelijkheden die Vloercoating Rotterdam voor particulieren en bedrijven te bieden heeft, maar in bepaalde situaties verdient een persoonlijk gesprek de voorkeur. Wij nodigen u dan ook uit om even contact op te nemen en een afspraak te maken, zodat wij u in de showroom van Vloercoating Rotterdam persoonlijk kunnen ontvangen. Een offerte kan overigens op ieder moment online aangevraagd worden en daar krijgt u binnen vijf werkdagen een reactie op.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.