Vloercoating Noord Holland

Vloercoating Noord Holland

Vloercoating Noord Holland biedt de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare vloersysteem van een uitstekende kwaliteit. Als vloercoatingspecialist houdt Vloercoating Noord Holland met vele wensen rekening, zodat u van een vloerafwerking op maat verzekerd bent. De voordelige prijs maakt dat de coating voor een brede doelgroep een uitstekende oplossing vormt met een vloer die een fraaie uitstraling heeft, maar ook hygiënisch is en praktisch is in het onderhoud.

Voor bedrijfstoepassing

Coating is ideaal als bedrijfstoepassing om een slijtvaste en vloeistofdichte vloer te realiseren die ook nog eens sterk is. Deze vloerafwerking van Vloercoating Noord Holland is zo sterk dat zware voertuigen en zware machines in de ruimte geplaatst kunnen worden. Daar komt als extra voordeel nog bij dat chemicaliën het oppervlak niet zullen aantasten evenmin als zuren en olie. Als bedrijfstoepassing is de coating van Vloercoating Noord Holland overigens ook geschikt voor kantoren, winkels en showrooms die een stijlvolle uitstraling nastreven.

Voor particuliere toepassing

Vloercoating Noord Holland biedt ook mogelijkheden op het gebied van particuliere toepassingen, zoals voor in een garage of werkruimte bij huis. Overigens wordt ook vaak de keuze gemaakt voor deze betaalbare vloeroplossing om een gietvloer die al jaren in de woning ligt van een nieuwe toplaag te voorzien. Vloercoating Noord Holland biedt daarbij de keuze uit vele kleuren, zodat er een compleet nieuwe sfeer gerealiseerd kan worden in het interieur van uw woning. Een transparante afwerking in de garage of werkruimte is overigens ook mogelijk.

Prijsopgave van Vloercoating Noord Holland

U kunt online een prijsopgave bij Vloercoating Noord Holland aanvragen of van de gelegenheid gebruikmaken eerst eens persoonlijk kennis te maken. In dat geval kunt u namelijk een bezoek brengen aan de showroom van Vloercoating Noord Holland. Dat kan op afspraak, zodat u contact op kunt nemen om een datum te prikken. U weet dan ook zeker dat u bij ons niet voor een dichte deur komt te staan.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.