Vloercoating Lelystad

Vloercoating Lelystad

Vloercoating Lelystad heeft voor elke situatie een perfecte vloeroplossing met een coating die naadloos over uw vloer wordt aangelegd. U ondervindt na het laten aanbrengen van de coating dagelijks onderhoudsgemak en profiteert daarbij van een slijtvaste en vloeistofdichte vloer. Het onderhoud is gemakkelijk doordat vuil en stof niet aan de grond plakken, maar eenvoudig te verwijderen zijn. Informeer gerust bij Vloercoating Lelystad naar de verschillende mogelijkheden of vraag online een prijsopgave aan voor dit voordelige vloersysteem.

Voor een industriële vloer

Het aantrekkelijke van ons productaanbod is dat u bij Vloercoating Lelystad altijd voor een industriële vloer kunt kiezen. Indien epoxy als kunsthars de basis vormt, dan kunt u namelijk op een vloerafwerking die tegen chemicaliën, oliën en vetten is bestand, maar waar ook zware machines of voertuigen op geplaatst kunnen worden. Een industriële vloer kan echter ook betekenen dat er sprake is van een vloerafwerking met een industriële uitstraling. Dat effect wordt optimaal bereikt als er twee kleurtinten gemengd worden aangebracht en staat prachtig in een modern kantoor of stijlvolle showroom.

Gegarandeerd maatwerk

Vloercoating Lelystad zorg ervoor dat iedere situatie als unieke situatie wordt behandeld en dat daarin de persoonlijke wensen en eventuele eisen die er aan de bedrijfsvloer gesteld worden, meegenomen worden. Maatwerk leveren is het uitgangspunt van Vloercoating Lelystad en dat iedere keer weer van toepassing bij het samenstellen van de ideale coating. U kunt bijvoorbeeld een unieke kleur kiezen of voor transparant opteren, maar ook praktische eigenschappen kunnen gerealiseerd worden, zoals een antislipcoating of geluiddempende coating.

Advies van Vloercoating Lelystad

Er zijn uiteraard mensen die het hele plaatje al compleet hebben en graag zo snel mogelijk inzicht willen krijgen in de prijzen die Vloercoating Lelystad hanteert. Als u zich daarin herkent, kunt u online een offerte aanvragen, waarna u binnen vijf werkdagen daarop een passend voorstel ontvangt. Als u zich daarin niet direct herkent, dan kunt u gebruikmaken van de mogelijkheid om persoonlijk geadviseerd te worden door een expert van Vloercoating Lelystad. U kunt daarvoor een afspraak maken, waarbij wij u graag welkom heten in de showroom.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.