Vloercoating Leiden

Vloercoating Leiden

Vloercoating Leiden is een specialist in het toepassen van coatings om vloeren te beschermen en er beter uit te laten zien. Wij hebben daarvoor een uitgebreid assortiment met twee componenten producten beschikbaar op basis van polyurethaan en epoxyhars. De uitstraling van de vloerafwerking kan zowel in glanzende als matte uitvoering gerealiseerd worden. Vloercoating Leiden presenteert u een uitgebreid kleurengamma om een keuze uit te maken en ook ten aanzien van de technische afwerking zijn er vele mogelijkheden beschikbaar. Bijvoorbeeld een geluiddempend of antislip vloercoatsysteem.

Onderhoudsvriendelijk vloersysteem

Het vloersysteem op basis van een coating is zeer onderhoudsvriendelijk te noemen en daar dragen diverse eigenschappen aan bij. Zo wordt het vloercoatsysteem naadloos aangebracht door Vloercoating Leiden en beschikt de vloerafwerking over vloeistofdichte en slijtvaste kenmerken. De vloer is bestand tegen chemische vloeistoffen en olie en kan eveneens belast worden. Afhankelijk van het type kunsthars kan de vloer zelfs bestand zijn tegen zware voertuigen en machines. Stof en vuil zijn gemakkelijk van de vloerafwerking te verwijderen en er wordt dan ook optimaal schoonmaakgemak geboden.

Voor iedere toepassing

Door de veelzijdigheid van het productassortiment dat Vloercoating Leiden beschikbaar heeft, is het mogelijk om voor iedere situatie een unieke vloeroplossing te bieden. De coatingoplossingen zijn onder meer geschikt voor winkels, werkplaatsen, kantoren, showrooms, magazijnen en garages. Er is altijd sprake van een unieke coating die door Vloercoating Leiden op maat samengesteld wordt. U kunt naar wens bovendien advies krijgen van onze specialist. Vele soorten ondergronden zijn geschikt voor het coatsysteem, zoals beton, anhydriet, cement en kunststof- en egalisatievloeren.

Voordelig uit bij Vloercoating Leiden

Bij Vloercoating Leiden bent u verrassend voordelig uit met een keuze uit onze coatings. Dit vloersysteem is namelijk al heel voordeliger, maar wij hanteren daarbij ook nog eens extra scherpe prijzen. Dat kunt u zelf ontdekken door een prijsopgave aan te vragen via het offerteformulier dat online beschikbaar is. Wilt u de showroom van Vloercoating Leiden bezoeken? Bel dan even om een afspraak te maken of vraag vrijblijvend om meer informatie over alle mogelijkheden voor particulieren en bedrijven.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.