Vloercoating Haarlem

Vloercoating Haarlem

Vloercoating Haarlem biedt de perfecte oplossing voor de afwerking van beton, cement en anhydriet, maar ook voor al bestaande kunststof vloeren. De coatings die wij in het productaanbod beschikbaar hebben, zijn geschikt voor vele toepassingen en kunnen dan ook gebruikt worden als vloerafwerking voor winkels, kantoren, showrooms, bedrijfshallen, garages en werkplaatsen. Als u een specialist zoekt die de coating voor u kan aanbrengen, dan is Vloercoating Haarlem het beste adres.

Vloer met onderhoudsgemak

Een vloer die onderhoudsgemak te bieden heeft, kent vele voordelen en zeker als het een coating betreft van Vloercoating Haarlem. Onze vloerafwerking heeft namelijk nog veel meer te bieden. De coatings zijn vloeistofdicht, prijstechnisch aantrekkelijk, slijtvast en worden naadloos door het vakkundige applicatieteam aangebracht. Er is een geschikt systeem voor alle toepassingen beschikbaar. U kunt bij ons altijd op de situatie en het individu gericht maatwerk rekenen.

Maatwerk geleverd door Vloercoating Haarlem

Vloercoating Haarlem is zeer servicegericht en zal altijd voor iedere situatie weer maatwerk leveren. Dat is uiteraard voor iedereen van belang, want alleen op het gebied van kleuren en kleurafwerking zijn al vele mogelijkheden beschikbaar. Dan zijn de opties voor de praktische en technische afwerking daarin nog niet eens meegenomen. Ook die zijn er namelijk bij Vloercoating Haarlem, zoals het afwerken met een geluiddempende laag of antisliplaag. Om tot maatwerk te komen, hechten wij waarde aan een persoonlijk gesprek. Dat is echter niet altijd nodig, bijvoorbeeld als u alles al duidelijk voor ogen heeft. U kunt dan direct een offerte aanvragen.

Showroom

De showroom van Vloercoating Haarlem biedt iedereen de gelegenheid om in het echt en persoonlijk kennis te laten maken met ons veelzijdige productaanbod dat in vele kleuren, maar ook transparant beschikbaar is. Wilt u graag de showroom van Vloercoating Haarlem bezoeken? Kom dan niet voor een dichte deur te staan, maar bel even voor een afspraak. Het aanvragen van een prijsopgave is online mogelijk via deze website, waar u binnen vijf werkdagen respons op krijgt.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.