Vloercoating Eindhoven

Vloercoating Eindhoven

Vloercoating Eindhoven verzorgt zowel het aanbrengen van vloercoatsystemen voor particulieren als bedrijven in alle afmetingen. Er wordt van twee componenten gebruik gemaakt die gemend worden en met een roller op de ondergrond worden aangebracht. Onze coating is voor allerlei ondergronden geschikt, variërend van beton tot egalisatievloeren en van cement tot anhydriet. Onze adviseur kan ter plaatse langskomen om de situatie in ogenschouw te nemen en uw wensen aan te horen, waarna Vloercoating Eindhoven een voorstel op maat verstrekt.

Vloercoating Eindhoven voor een strakke vloer

Vloercoating Eindhoven biedt de gelegenheid om een strakke vloer te realiseren. De strakheid van de coating die wordt aangebracht, varieert echter en is afhankelijk van het structuur van de ondergrond. Als het wenselijk is dat de ondergrond zo vlak mogelijk is om het resultaat zo strak mogelijk te laten zijn, dan kunnen er voorbereidende werkzaamheden aan de ondergrond worden uitgevoerd. Er wordt namelijk maar een dunne laag coating aangebracht, zodat grote oneffenheden in een betonvloer als ondergrond zichtbaar zullen zijn als deze niet bewerkt is. Bij het verfraaien van een bestaande kunstvloer is er uiteraard sprake van een al gladde ondergrond en kunt u op een strak resultaat rekenen als de coating door het applicatieteam van Vloercoating Eindhoven wordt aangebracht.

Advies over kleur en afwerking

Vloercoating Eindhoven heeft specialisten in dienst die u van een uitgebreid advies over de te kiezen kleur en afwerking kunnen voorzien. Vrijwel alle kleuren zijn beschikbaar naast dat een transparante afwerking een optie is. Speciale eigenschappen die een vloer extra functioneel maken, zijn eveneens beschikbaar. Zo kunt u denken aan een antistatische vloer, antislipvloer voor extra veiligheid bij het werken met vloeistoffen of aan een extra geluiddempende vloer.

Offerte aanvragen

Als u interesse heeft in ons coatsysteem, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij Vloercoating Eindhoven. U krijgt binnen vijf werkdagen een reactie naar aanleiding van uw aanvraag voor een prijsopgave. Vloercoating Eindhoven biedt u ook de gelegenheid om onze showroom te bezichtigen, waar u persoonlijk wordt ontvangen. U hoeft alleen even contact op te nemen als u naar onze showroom wenst te komen, want die wordt voor u op afspraak geopend.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.