Vloercoating Dordrecht

Vloercoating Dordrecht

Vloercoating Dordrecht biedt de beste coatsystemen om uw vloer een betere bescherming te bieden en er tegelijkertijd fraaier uit te laten zien. Allerlei soorten ondergronden zijn geschikt voor dit vloersysteem. Bijvoorbeeld een vloer van beton, maar ook een oudere kunststofvloer kan er beter uit komen te zien en weer een nieuwe uitstraling krijgen. De verscheidenheid van onze coatingproducten maakt het mogelijk dat Vloercoating Dordrecht voor industriële, particuliere en commerciële toepassingen de beste oplossing kan aanbieden.

Voor kleine en grote projecten

Vloercoating Dordrecht richt zich op een brede markt van particulieren en bedrijven en voert dan ook zowel kleine als grote coatingprojecten uit. U kunt ons dan ook inschakelen om een grote parkeergarage van de beste coating te voorzien, waarbij wij uiteraard met diverse kleuren kunnen worden om de vloer van belijning en bewegwijzering te voorzien. Ook als u een winkel heeft in Dordrecht of omgeving, kunt u door ons een stijlvolle coating laten aanbrengen die ook nog eens gemakkelijk te reinigen is. U ziet dat wij onze producten voor allerlei soorten toepassingen geschikt is.

Met coating in breed kleurengamma

Het brede kleurengamma dat Vloercoating Dordrecht te bieden heeft, maakt het mogelijk om met uw kleurenwensen rekening te houden. U kunt voor een enkele kleur kiezen of de voorkeur geven aan een gemêleerd effect, maar ook uw voorkeuren ten aanzien van een patroon aan ons kenbaar maken. Vrijwel alles is mogelijk op kleurgebied en alle RAL-kleuren zijn in elk geval al beschikbaar, maar dat geldt ook voor alle Sikkens-kleuren, waar u een keuze uit kunt maken. Wij laten u graag meerdere voorbeelden zien en kunnen een passend kleuradvies verstrekken.

Offerte aanvragen bij Vloercoating Dordrecht

Vloercoating Dordrecht biedt iedereen de gelegenheid om een offerte aan te vragen zonder dat er verplichtingen aan verbonden zijn. U kunt het offerteformulier invullen en daarbij uw wensen aangeven, waarna er binnen vijf werkdagen een reactie volgt. Mocht u belangstelling hebben om onze showroom te bezoeken, dan kunt u daarvoor een afspraak maken. Zo komt u nooit voor een dichte deur te staan en is er altijd een specialist aanwezig om u van alle informatie te voorzien.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.