Vloercoating Den Haag

Vloercoating Den Haag

Vloercoating Den Haag is de specialist voor het aanbrengen van een onderhoudsvriendelijke en stijlvolle vloer in uw showroom, winkel of kantoor. Dat is echter niet het enige, want Vloercoating Den Haag heeft ook de oplossing in huis voor bedrijfsvloeren in parkeergarages, werkplaatsen, garages en fabriekshallen. Om het compleet te maken, kunt u als particulier eveneens bij ons terecht om bijvoorbeeld een verouderde kunststofvloer in huis op een voordelige manier weer van een volledig nieuwe uitstraling te voorzien.

Vloercoating Den Haag voor de ideale vloerafwerking

De ideale vloerafwerking van Vloercoating Den Haag bestaat uit coatings die over bijzondere eigenschappen beschikken. Bij de keuze voor onze vloerafwerking realiseren wij namelijk voor u een slijtvaste en vloeistofdichte vloer die naadloos gelegd wordt en in iedere kleur aangebracht kan worden. Zo hebben wij een kleurkeuze beschikbaar van RAL, Sikkens en NCS. Kiest u liever voor wat extra sfeer, dan is het mogelijk om een gemêleerd effect aan te brengen. Er zijn eindeloos veel opties mogelijk voor de ideale vloerafwerking die ook nog eens zeer voordelig is bij Vloercoating Den Haag.

Speciale wensen? Vloercoating Den Haag zorgt voor het resultaat

Er kunnen altijd speciale wensen zijn met betrekking tot de vloerafwerking en zeker als het gaat om bedrijfsvloeren die aan bepaalde eisen moeten voldoen. U kunt uw wensen of eisen voorleggen aan Vloercoating Den Haag en vervolgens zorgen wij voor het perfecte resultaat met onze vloercoatings. Om een voorbeeld te geven, kunt u denken aan coating met een antisliplaag. Zo blijft de vloer ook onder natte omstandigheden veilig. Wilt u meer weten? Bel dan gerust, wij informeren u graag.

Showroom van Vloercoating Den Haag

Het aanvragen van een offerte is online mogelijk, maar kan ook gedaan worden nadat u een persoonlijk bezoek heeft gebracht aan onze showroom. Die is op afspraak te bezoeken en biedt de gelegenheid om kennis te maken met ons productaanbod. Wij presenteren u graag een aantal voorbeelden en laten u de mogelijkheden zien. Uiteraard kan er advies gegeven worden en denkt de adviseur van Vloercoating Den Haag graag met u mee om tot de perfecte oplossing te komen voor de vloer in uw woning of bedrijf.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.