Vloercoating Delft

Vloercoating Delft

Voor het beschermen van uw vloer of verfraaien van verouderde egalisatievloer bent u bij Vloercoating Delft aan het juiste adres. Wij hebben een oplossing in huis voor vele soorten ondergronden en toepassingen. Bijvoorbeeld om een betonnen garagevloer te beschermen tegen vloeistoffen, oliën en chemicaliën. Of om een industriële vloerafwerking te realiseren, zodat er sprake is van een vloer die bestand is tegen zware belasting en machines en voertuigen kan dragen. Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst.

Rolcoating

Bij het toepassen van een coatsysteem wordt er door Vloercoating Delft gebruik gemaakt van epoxykunsthars of polyurethaan op basis van 2-componenten. Deze vloerafwerking wordt ook wel rolcoating genoemd doordat het applicatieteam na het mengen van de componenten een roller gebruikt om de coating op het oppervlak aan te brengen. Aangezien er sprake is van een dunne laag zal de structuur van het oppervlak zichtbaar zijn. Bij een gladde ondergrond zal er dan ook sprake zijn van een gladde afwerking en indien er sprake is van een reliëf, zal dat ook zichtbaar zijn. Uiteraard kan de ondergrond eerst worden voorbewerkt door Vloercoating Delft om tot een optimaal resultaat te komen.

Kleurenaanbod

Het kleurenaanbod van de coatingproducten is bij Vloercoating Delft veelzijdig en groot, zodat iedereen rekening kan houden met een eigen voorkeur voor een kleur. U kunt zo bij uw bedrijfskleuren aansluiten of bijvoorbeeld patronen laten aanbrengen in uiteenlopende kleuren om een bijzondere uitstraling te realiseren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden op het gebied van kleuren en ten aanzien van de praktische afwerking, zoals een antisliplaag of geluiddempende laag. Informeer eventueel ook naar de andere mogelijkheden.

Showroom van Vloercoating Delft

De showroom van Vloercoating Delft biedt u in de praktijk de gelegenheid om ons productaanbod te leren kennen en een keuze te maken uit een breed pallet aan kleuren. Daarbij profiteert u van de aanwezigheid van een van de specialisten van Vloercoating Delft, zodat u van een uitgebreid advies voorzien kunt worden. Voor een bezoek aan de showroom van Vloercoating Delft wordt het maken van een afspraak op prijs gesteld. De showroom is namelijk alleen op afspraak te bezichtigen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.