Vloercoating Breda

Vloercoating Breda

Vloercoating Breda is voor toepassingen geschikt die vragen om een vloer die kwalitatief uitstekend te noemen is en veel te bieden heeft. De vloercoatings zijn geschikt als woonvloer en als bedrijfsvloer. Zo kunnen wij in uw woning een al bestaande en wat verouderde gietvloer of egalisatievloer van een nieuwe uitstraling voorzien met een toplaag in een kleur naar keuze. Als bedrijfsvloer biedt onze coating talloze mogelijkheden om een ideale zakelijke of industriële basis te creëren.

Voor bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren variëren per branche, want overal kunnen er andere eisen gesteld worden. Vloercoating Breda biedt voor de meest uiteenlopende gebruiksdoelen een perfecte oplossing. De dunne toplaag van kunststof kan bijvoorbeeld als winkelvloer dienen en een stijlvolle uitstraling realiseren. Het is echter ook mogelijk om de coating toe te passen in garages, bedrijfshallen, werkplaatsen of showrooms. De afwerking gebeurt altijd op maat, zodat wij evengoed een antisliplaag kunnen aanbrengen als dat het mogelijk is om belijning aan te brengen.

Voor woonvloeren

Aan woonvloeren worden uiteraard eisen gesteld ten aanzien van comfort, warmte en sfeer. Dat is precies wat Vloercoating Breda met het veelzijdige productaanbod te bieden heeft. Wij kunnen uw woning voorzien van een slijtvaste en hygiënische vloer die ook nog eens warm en comfortabel aanvoelt. Bij ons zijn alle RAL-kleuren beschikbaar en de adviseur van Vloercoating Breda laat u graag zien welke kleuren dat allemaal zijn. Uiteraard mag u ook op een uitgebreid advies rekenen bij het maken van een keuze voor een kleur. Het aanbrengen van een gemêleerd effect is eveneens mogelijk, waarmee u een industrieel karakter toevoegt aan de vloer.

Prijzen bij Vloercoating Breda

De prijzen bij Vloercoating Breda zijn aantrekkelijk te noemen en met coating als vloeroplossing bent u bij ons dan ook extra voordelig uit. Hoe voordelig dat is, kunt u ontdekken door online het eenvoudige aanvraagformulier voor een offerte in te vullen. Overigens behoort een persoonlijke kennismaking met uitgebreid adviesgesprek tot de mogelijkheden, want Vloercoating Breda heeft de beschikking over een showroom die op afspraak bezocht kan worden.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.