Vloercoating Amsterdam

Vloercoating Amsterdam

Vloercoating Amsterdam appliceert kunststof vloeren met een hoogwaardige coating voor de meest uiteenlopende doeleinden. De toepassing kan variëren van het aanbrengen van kunsthars als nieuwe toplaag voor een verouderde egalisatievloer in een woning tot het realiseren van een praktische en sterke vloer in een fabriekshal, parkeergarage, werkplaats of showroom. Vloercoating Amsterdam is wat dat betreft van alle markten thuis en heeft ook voor u de ideale vloeroplossing in huis.

Coatingspecialist

Bij de keuze voor het laten aanbrengen van een coating raden wij aan om met een coatingspecialist als Vloercoating Amsterdam in zee te gaan. Dat is in elk geval het advies als u van het beste resultaat verzekerd wenst te zijn. Wij verzekeren u dat het beste resultaat wordt geleverd door Vloercoating Amsterdam. Zo werken wij alleen met hoogwaardige kunsthars van de beste kwaliteit die door ons zeer ervaren applicatieteam op een professionele manier wordt aangebracht. Voorbereidende werkzaamheden kunnen onderdeel zijn van de werkzaamheden.

Voor maatwerk

Vloercoating Amsterdam levert voor iedere situatie maatwerk. Elke bedrijfsruimte, werkplaats, winkel of woning is uniek en dat betekent dat er ook elke keer weer een unieke aanpak is vereist. Maatwerk bestaat bij Vloercoating Amsterdam uit een afwerking van de vloer op individueel niveau, waarbij met alle wensen en eisen rekening wordt gehouden. Zo zijn alle RAL-kleuren beschikbaar om uit te kiezen, maar kan er ook aan antislip, geluiddempende vloer of antistatische vloerafwerking worden gedacht.

Showroom bezoeken van Vloercoating Amsterdam

Vloercoating Amsterdam heeft specialisten beschikbaar die u uitvoering kunnen informeren en adviseren over de vloerafwerking in de vorm van coating. U kunt altijd contact opnemen met Vloercoating Amsterdam om vragen te stellen of meer algemene informatie te verkrijgen. Indien u een persoonlijk bezoek op prijs stelt, dan kunt naar onze showroom komen die op afspraak open wordt gesteld. Daarnaast bieden wij iedereen vrijblijvend de optie om een offerte aan te vragen, waar geen verplichtend karakter aan is verbonden.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.