Vloercoating Amstelveen

Vloercoating Amstelveen

Voor elke toepassing is er een oplossing voorhanden met het veelzijdige productaanbod van Vloercoating Amstelveen. Of u nu op zoek bent naar een specialist die een verouderde en minder fraaie gietvloer van een compleet nieuwe uitstraling kan voorzien. Of dat u voor uw bedrijf naar een voordelige vloeroplossing op zoek bent. U kunt bij twijfel over de beste oplossing altijd informeren naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wij verzekeren u alvast van de beste kwaliteit coatings, persoonlijke service en scherpe prijzen.

Voor iedere ondergrond

Vloercoating Amstelveen heeft een productaanbod met coatings dat geschikt is voor vele toepassingen en bovendien over vele soorten ondergronden kan worden aangebracht. Bijvoorbeeld over bestaande vloeren van kunststof, maar ook over een onpraktische betonvloer of zandcementdekvloer. Doordat er slechts een dunne laag wordt aangebracht, hoeft er in verhouding tot het aanbrengen van gietvloeren minder materiaal te worden gebruikt. Dat maakt dat de coating van Vloercoating Amstelveen echt een zeer voordelige oplossing is.

Voor een praktisch sterke vloer

De coating die Vloercoating Amstelveen aanbrengt, zorgt voor een basis die praktisch en sterk is, maar ook vloeistofdicht, naadloos en hygiënisch is. Het is een vloerafwerking die voor gemak zorgt in het onderhoud en slijtvast is. Er is voor iedere ruimte een geschikt vloersysteem van Vloercoating Amstelveen beschikbaar. Het aantrekkelijke qua het esthetische aspect is dat u uit vele RAL-kleuren, Sikkens-kleuren en NCS-kleuren een keuze kunt maken. Indien gewenst zelfs met gemêleerd effect, belijning of decoratief element.

Voordelig uit bij Vloercoating Amstelveen

Iedereen kan voordelig uit zijn bij Vloercoating Amstelveen. De prijzen worden berekend per vierkante meter en zijn uiteraard afhankelijk van het type coating en speciale afwerkopties, zoals antisliplaag. U kunt inzicht krijgen in de kosten door online een offerte aan te vragen bij Vloercoating Amstelveen. Overigens bent u ook van harte welkom in onze showroom die op afspraak kan worden bezocht. In de showroom kunt u een prima indruk krijgen van de mogelijkheden en op een uitgebreid advies rekenen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.