Vloercoating Amersfoort

Vloercoating Amersfoort

Op het gebied van vloercoatsystemen is Vloercoating Amersfoort een echte specialist en dat geldt zowel voor zakelijke als voor particuliere toepassingen. Wij hebben voor elke situatie de beste coatingoplossing beschikbaar die geheel kan worden samengesteld op basis van de wensen die u aan ons kenbaar maakt. Uiteraard is het daarbij ook van belang daarin de situatie te betrekken, zoals de ruimte en het gebruiksdoel ervan. De specialist voorziet u graag van een uitgebreid advies voor een coating op maat.

Afwerking vloer

De afwerking van een vloer op basis van een coating wordt door Vloercoating Amersfoort gedaan op basis van twee componenten. Afhankelijk van de toepassing en eisen die aan het vloersysteem worden gesteld, geldt dat er van coating op basis van twee componenten in de vorm van epoxyhars of polyurethaan gebruik wordt gemaakt. Deze componenten worden gemengd door ons applicatieteam en vervolgens met een roller over de ondergrond van bijvoorbeeld beton of cement aangebracht. De laagdikte is miniem en daarom is het belangrijk dat u bij Vloercoating Amersfoort in elk geval verzekerd bent van kwaliteit.

Esthetische vloerafwerking

De praktische en technische eigenschappen van onze vloercoatsystemen zijn uiteraard van groot belang, maar het esthetische aspect wordt uiteraard niet vergeten. Vloercoating Amersfoort biedt een variatie aan designmogelijkheden op het gebied van kleur, hoewel een transparante afwerking eveneens mogelijk is. Daarmee kunt u een indrukwekkende industriële uitstraling in iedere ruimte creëren. Praktische eigenschappen die toegevoegd kunnen worden, zijn onder meer antislip, geluiddempende en antistatisch.

Showroom van Vloercoating Amersfoort

Het is uiteraard mogelijk om direct naar de prijzen van Vloercoating Amersfoort te informeren, waarbij wij u in de gelegenheid stellen van het aanvraagformulier voor een offerte gebruik te maken. Het is echter ook mogelijk dat u het productaanbod persoonlijk wenst te bekijken en ook die gelegenheid biedt Vloercoating Amersfoort. U kunt zelfs direct contact opnemen om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.