Ucrete vloer

Ucrete vloer

De Ucrete vloer van Betonvloercoating.nl is van een uitzonderlijk hoge kwaliteit en beschikt over uitzonderlijk sterke eigenschappen. Dit uit zich in de extreme bestendigheid tegen hoge temperaturen, agressieve chemicaliën en thermische schokken.

Wij kunnen u met een vloer een vloersysteem bieden voor de lange termijn, want deze bijzondere vloer kent een lange levensduur tussen twintig en dertig jaar. U kunt altijd vrijblijvend meer informatie ontvangen of meteen vrijblijvend een scherpe offerte aanvragen.

Onze voordelen:

Praktische vloer met fraaie uitstraling
Sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën
De voordelen van een gietvloer tegen een lagere prijs!

Ucrete vloer als ideale vloerafwerking

Er zijn bedrijven in bepaalde industrieën en sectoren die niet met een gemiddelde standaardvloer uit de voeten kunnen. Dat is bijvoorbeeld het geval in voedingsmiddelen- en drankindustrie, maar ook in de farmaceutische sector kunnen er extra eisen aan een vloer worden gesteld.

De Ucrete vloer van Betonvloercoating.nl biedt uitkomst voor bedrijven in al deze sectoren en uiteraard voor bedrijven in de industriële sector. De vloer is naadloos en laat geen vloeistoffen door. U profiteert met dit vloersysteem van een veilige en sterke vloer die de basis vormt voor een aantrekkelijke werkomgeving.

Bestand tegen hoge temperatuur

Er zijn meerdere unieke kenmerken verbonden aan de Ucrete vloer, maar de bestendigheid tegen extreem hoge temperatuur is extra bijzonder te noemen. Veel vloersystemen verweken of raken aangetast boven een bepaalde temperatuur, maar bij de vloer van Betonvloercoating.nl is er sprake van een bestendigheid tot temperaturen van 130 graden Celsius.

Extra voordeel is dat deze vloeroplossing aan de strengste eisen kan voldoen ten aanzien van de gewenste hygiëne, veiligheid en reinigingsproces. Als u een betrouwbare partner zoekt voor vloervereisten, dan is Betonvloercoating.nl de beste keuze.

Advies over de vloer

U kunt uiteraard uitgebreid geïnformeerd worden over alle kenmerken van de Ucrete vloer van Betonvloercoating.nl. U kunt advies krijgen in de showroom van Betonvloercoating.nl of onze adviseur kan op verzoek uw locatie bezoeken.

In ieder geval verzoeken wij u even contact op te nemen als u meer informatie wenst of een afspraak wenst te maken met onze adviseur. Een offerte voor een Ucrete vloer kunt u zoals gezegd vrijblijvend online aanvragen door het daarvoor bestemde aanvraagformulier aan te vragen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.