betonvloercoating.nl verwerkt je gegevens als je gebruik maakt van onze website, onze diensten en/of als je deze gegevens zelf aan ons verstrekt, door middel van cookies en formulieren.

Cookies
betonvloercoating.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. betonvloercoating.nl gebruikt enerzijds cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, kunnen bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden en helpen ons om de website goed te laten werken. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Hieronder een overzicht van de (anonieme) gegevens die wij door middel van cookies verwerken bij het gebruik van de website:

  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw surfgedrag op onze website
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen
  • Internetbrowser en apparaattype
  • Verwijzings-url
  • Deze gegevens gebruiken wij voor:
  • het (laten) tonen van gerichte advertenties
  • het implementeren van sociale media-buttons
  • het verzamelen van websitestatistieken
  • het opstellen van interesseprofielen
  • het verbeteren van de navigatie op onze website

Bij het invullen van het offerteformulier verzamelen wij een aantal persoonsgegevens, zoals naam, e-mailadres en IP-adres. Deze persoonsgegevens worden niet gekoppeld aan de verzamelde gegevens over websitegebruik. Onder aan deze pagina vindt je een tabel met alle cookies op betonvloercoating.nl

Formulieren
De persoonsgegevens gebruiken we voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief
  • Het opstellen en versturen van de aangevraagde offerte
  • Het afhandelen van eventuele facturering

 

betonvloercoating.nl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals bijvoorbeeld gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@betonvloercoating.nl dan zullen wij deze informatie verwijderen.

Gegevens verwijderen

Wij stellen u graag in staat om gebruik te maken van uw wettelijke rechten die u heeft onder het privacy-recht. Dit betekent dat u altijd een verzoek kan indienen om inzage te krijgen in de gegevens die wij van u verwerken. Dit kunt u doen door uw verzoek te sturen naar info@betonvloercoating.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie de pasfoto, MRZ (machine readable zone; de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. betonvloercoating.nl zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Daarnaast kunt u ook een verzoek indien om gegevens te wijzigen, te beperken of geheel te wissen uit de systemen van betonvloercoating.nl. U hebt altijd het recht om onjuiste gegevens aan te vullen of te verbeteren. Als u ons verzoekt om uw gegegevens te beperken of te wissen, zullen wij toetsen of dit mogelijk is. In deze toets houden wij ons aan de wettelijke vereisten en kijken wij bijvoorbeeld of wij geen wettelijke plicht hebben om de gegevens te bewaren.

Daarnaast heeft u het recht om te vragen om de gegevens die wij over u verwerken over te dragen aan u of aan een andere organisatie.

Wij zullen altijd ons uiterste best doen om uw verzoeken in te willigen. Toch is dit niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld als wij wettelijk verplicht zijn om bepaalde gegevens te bewaren.

Tot slot heeft u altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Zij is bereikbaar via www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Bewaren van persoonsgegevens
Uitgangspunt voor het bewaren van persoonsgegevens is, dat alle gegevens niet langer worden bewaard dan noodzakelijk is. betonvloercoating.nl zal persoonsgegevens dan ook niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht.

 

Cookies

Van Statistische cookies Doel Levensduur
Google _ga Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. 2 jaar
Google _gat Gebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen Session
Google _gid Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. 24 uur

 

Van Marketing cookies Doel Levensduur
.youtube.com PREF Registreert een unieke ID die door Google wordt gebruikt om statistieken bij te houden over hoe de bezoeker YouTube-video’s op verschillende websites gebruikt. 8 maanden
.youtube.com VISITOR_INFO1_LIVE Probeert de bandbreedte van gebruikers te schatten op pagina’s met geïntegreerde YouTube-video’s. 179 dagen
.youtube.com YSC Registreert een unieke ID om statistieken bij te houden van welke video’s van YouTube de gebruiker heeft gezien. Session
.facebook.com s Met deze cookie meten we ook de bezoekgegevens vanuit Facebook en kunnen we een profiel opbouwen om een  relevante advertentie te tonen op Facebook, Instagram en websites van derden. 2 jaar
.datatables.net _cfduid 5 jaar
.addtoany.com __cfduid 1 jaar
Google Maps NID Registreert een uniek ID die het apparaat van een terugkerende gebruiker identificeert. Het ID wordt gebruikt voor gerichte advertenties. 6 maanden
.doubleclick.net IDE Met Google DoubleClick meten we de bezoekgegevens vanuit online banners en worden er advertentie-profielen opgebouwd van bezoekers. 2 jaar
.datatables.net __cfduid Gebruikt door het inhoudsnetwerk, Cloudflare, om vertrouwd webverkeer te identificeren. 1 jaar
.addtoany.com __cfduid Gebruikt door het inhoudsnetwerk, Cloudflare, om vertrouwd webverkeer te identificeren. 1 jaar
.facebook.com fr Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders. 3 maanden
.addtoany.com uvc AddThis maakt het mogelijk om via vele sociale media een artikel op onze website te delen. Met deze cookies wordt bijgehouden wat de gebruikersvoorkeuren zijn en of deze gebruiker ook artikelen deelt met de AddThis buttons. 1 jaar