HACCP vloer

HACCP vloer

U bent op zoek naar een HACCP vloer? In dat geval is het belangrijk dat u zich goed informeert over de eisen, waaraan een dergelijk vloersysteem moet voldoen. U bent bij Betonvloercoating.nl ervan verzekerd dat wij een vloer leveren die aan de strengste eisen voldoen. Het meest belangrijke aspect om te voldoen aan de regelgeving is dat het vloersysteem hygiënisch is en om die reden ook eenvoudig schoon te maken en gedesinfecteerd kan worden. Wij hebben van ook het vloersysteem dat u zoekt.

Geschikte vloer

Er bestaan nogal wat misverstanden over waaraan een HACCP vloer moet voldoen en welke vloersoorten daarvoor geschikt zijn. Als de kennis en informatie ontbreekt, kan het voor u lastig zijn om voor een passende vloeroplossing te kiezen. De adviseur van Betonvloercoating.nl presenteert u de ideale HACCP vloer die volledig op maat afgewerkt kan worden. Wist u bijvoorbeeld dat een tegelvloer niet aan de strengste normen voldoet? Het ontbreekt dan namelijk aan veiligheid, want tegels kunnen extreem glad worden en voor ongelukken op de werkvloer zorgen.

Vloeistofdichte vloer

Betonvloercoating.nl biedt u een vloeistofdichte en naadloze HACCP vloer die geschikt is voor toepassing in bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Onze HACCP vloer is verder hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken, snel belastbaar en stofvrij. De afwerking kan geheel op maat gerealiseerd worden met een ruim kleurenaanbod om een keuze uit te maken. Kleurencombinaties behoren overigens ook tot de mogelijkheden als uw voorkeur daarnaar uitgaat. U kunt er een uniek element aan toevoegen door uw bedrijfslogo in de vloer te laten verwerken.

Advies over een HACCP vloer

Indien u een weloverwogen keuze wenst te maken voor een HACCP vloer, dan raden wij u aan contact op te nemen met Betonvloercoating.nl. Onze expert is namelijk graag bereid om u informatie en advies te verstrekken en de ideale vloer op maat voor u samen te stellen. Dat kan bijvoorbeeld een troffelvloer zijn die perfect is voor onder meer keukens, restaurants, sanitaire ruimtes, vishandels en bakkerijen. U kunt meteen bellen om een afspraak te maken met een van onze ervaren adviseurs.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.