Gietvloer Rotterdam

Gietvloer Rotterdam

Gietvloer Rotterdam is zowel voor woningen als voor bedrijfsruimten een uitstekende vloeroplossing die ook nog eens bijzonder voordelig is. Als u overweegt om een keuze te maken voor het laten plaatsen van een uniek vloersysteem door Gietvloer Rotterdam, dan kunt u rekenen op een aantrekkelijke prijs. Dit vloersysteem is een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld een naadloze gietvloer en dat terwijl aan de vloer toch dezelfde eigenschappen zijn toegekend. Wilt u meer weten? Neem dan contact op voor meer informatie.

Coatingvloer: ideaal voor woning en bedrijf

Dat Gietvloer Rotterdam met het vloersysteem voor uw woning of bedrijfsruimte een grote meerwaarde kan hebben, komt door de unieke kenmerken. Een coatingvloer in Rotterdam wordt door ons naadloos aangelegd, is slijtvast en vloeistofdicht. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de toepassing, want voor het coaten van een vloer in huis wordt gebruik gemaakt van een ander type hars dan voor het coaten van beton in een fabriek. Er worden in huis nu eenmaal andere eisen gesteld aan het comfort dan in een fabriek, waar het weer belangrijker is dat het vloersysteem bestand is tegen zware machines.

Gietvloer Rotterdam: keuze uit vele kleuren

Het bijzondere aan het laten plaatsen van een coatingvloer door Gietvloer Rotterdam is dat er keuze wordt geboden uit vele kleuren. Daarmee doen wij het kleurenaanbod zelfs nog tekort, want u kunt bijvoorbeeld voor het laten plaatsen van een coatingvloer in Rotterdam een keuze maken uit alle RAL-kleuren. Voor de afwerking in een parkeergarage ligt het aanbrengen van belijning of afbakenen van parkeervakken uiteraard voor de hand. Er zijn vele opties beschikbaar ten aanzien van kleur, kleurpatronen en combinaties van kleuren.

Gietvloer Rotterdam? Bezoek onze showroom

Als u aan het overwegen bent om een coatingvloer in Rotterdam te laten aanbrengen of u heeft de keuze daarvoor al gemaakt, dan kan het altijd prettig zijn om persoonlijk in contact te komen met een van onze adviseurs. U kunt bij Gietvloer Rotterdam dan ook van de gelegenheid gebruikmaken om de showroom te bezoeken. Wij verzoeken u daarvoor alleen even een afspraak te maken.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.