Gietvloer Lelystad

Gietvloer Lelystad

Gietvloer Lelystad draagt de ideale oplossing voor particulieren en bedrijven die een vloersysteem willen dat slijtvast, modern en praktisch is. Er is sprake van een extra voordeel bij de keuze voor coating van Gietvloer Lelystad, want deze afwerking bieden wij voor een zeer scherpe prijs aan. U profiteert van alle kenmerken, eigenschappen en voordelen van een gietvloer, maar dan in de vorm van een voordelige en kwalitatieve hoogwaardige coating voor uw vloer van beton, cement, anhydriet over bestaande kunststofvloer die nodig aan vernieuwing toe is.

Voor industriële toepassing

Gietvloer Lelystad heeft een assortiment vloercoatings dat perfect is om toe te passen in een industriële omgeving. Bijvoorbeeld voor werkplaatsen, showrooms en garages in de autobranche, maar ook met betrekking tot fabrieksruimten, waar met zware machines wordt gewerkt of waar met vloeistoffen wordt gewerkt. De vloerafwerking die Gietvloer Lelystad te bieden heeft voor industriële toepassingen kan zwaar worden belast op mechanisch en chemisch vlak, is vloeistofdicht en slijtvast. U kunt bovendien uit vele kleuren de ideale kleur kiezen.

Voor particulieren

Een coatingvloer voor uw woning in Lelystad behoort zeker tot de mogelijkheden en is bijvoorbeeld een zeer voordelige oplossing als u al een verouderde gietvloer heeft liggen die aan vervanging toe is. Die kunt u laten liggen, want Gietvloer Lelystad kan daarover een nieuwe toplaag aanbrengen in iedere gewenste kleur. Of wellicht heeft u een garage of werkplaats met een betonnen vloer bij huis. In dat geval kunt u eveneens voor een moderne en strakke vloerafwerking kiezen die het u voortaan heel gemakkelijk maakt om de vloer schoon te maken.

Kennismaking met Gietvloer Lelystad

Een persoonlijke kennismaking met een specialist van Gietvloer Lelystad stelt ons in de gelegenheid om voor u een vloerafwerking te realiseren die volledig in overeenstemming is met uw wensen. Een persoonlijke kennismaking in onze showroom stelt u in staat om een meer concreet beeld te krijgen van de afwerking van vloeren met een coating. U kunt meteen contact opnemen om een afspraak te maken.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.