Gietvloer Eindhoven

Gietvloer Eindhoven

Gietvloer Eindhoven is een specialist als het gaat om het aanbrengen van coatings van uiteenlopende soorten kunsthars. U kunt bij ons terecht voor het realiseren van een betaalbare, nette en bovenal praktische afwerking van uw vloer. De toepassing is geschikt voor meerdere doeleinden en niet alleen voor industrieel gebruik, maar bijvoorbeeld ook voor het verfraaien van een verouderde egalisatievloer. Gietvloer Eindhoven informeert u graag over de toepassingen en verzekert u dat er maatwerk wordt geleverd.

Vloerafwerking op maat

De vloerafwerking wordt door Gietvloer Eindhoven op maat geleverd en aangebracht door ons eigen ervaren applicatieteam. De kennis en ervaring van al onze medewerkers, van adviseur tot het applicatieteam maakt dat wij altijd weer maatwerk kunnen leveren en u een perfect resultaat tegemoet kunt zien. Zo kijken wij naar uw wensen en naar het gebruiksdoel van de ruimte, waarin de coating wordt aangebracht. Een bestaande gietvloer verfraaien is uiteraard anders dan het aanbrengen van een antislipcoating in een bedrijfsruimte. U kunt dan ook altijd uw persoonlijke wensen kenbaar maken.

Unieke afwerking in kleur

Transparante kunsthars kan uiteraard door Gietvloer Eindhoven worden aangebracht, maar vaak wordt toch de voorkeur gegeven aan een afwerking van de bestaande ondergrond in kleur. Zo kan er van een saaie, grijze betonvloer een prachtige vloer in kleur worden gemaakt met een naadloos en strak resultaat. Het esthetisch aspect is één kant van het verhaal, maar met de vloerafwerking van Gietvloer Eindhoven heeft u ook een praktische, hygiënische, slijtvaste en vloeistofdichte vloer, die jarenlang meegaat.

Showroom van Gietvloer Eindhoven

Gietvloer Eindhoven nodigt iedereen uit om de showroom te bezoeken om zo nog een concretere indruk van alle opties te krijgen. Om te voorkomen dat u voor een dichte deur staat, kunt u een afspraak maken om naar de showroom van Gietvloer Eindhoven te komen. De showroom waar onze adviseur u ontvangt, is namelijk alleen op afspraak te bezoeken. Wij bieden u de gelegenheid om persoonlijk advies te ontvangen, maar uiteraard kunt u indien gewenst ook meteen vrijblijvend een offerte aanvragen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.