Gietvloer Den Haag

Gietvloer Den Haag

Gietvloer Den Haag biedt een uitstekende oplossing voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardige vloerafwerking voor een bijzonder scherpe prijs. Kent u de eigenschappen van een gietvloer? Die zijn eveneens van toepassing op de coatings van Gietvloer Den Haag. Onze vloercoatings zijn namelijk vloeistofdicht, slijtvast, praktisch, modern, strak, sterk en kunnen op basis van verschillende soorten kunststof worden aangebracht. Er kan dan ook altijd aansluiting gevonden worden bij het gebruiksdoel van de vloer, zoals een vloer in een werkplaats met zware machines of een stijlvolle vloerafwerking in een winkel.

Gietvloer Den Haag voor afwerking van beton

Er zijn vele mogelijkheden die Gietvloer Den Haag voor de vloerafwerking te bieden heeft en het afwerking van beton met een sterke coating is daar een voorbeeld van. In garages, werkplaatsen of andere ruimten, waar beton de ondergrond vormt, is er niet echt sprake van praktisch gemak en al helemaal geen sprake van een fraaie uitstraling. Dat wordt anders na het aanbrengen van de coating, want dan is er ineens sprake van een moderne vloer die bestand is tegen vloeistoffen, olie en chemicaliën, maar ook zware voertuigen en machines kan verdragen. Het praktisch gemak ten aanzien van het schoonmaken is direct merkbaar, want vuil en stof kleven niet meer aan het oppervlak.

Gietvloer Den Haag met keuze uit afwerkopties

Het is altijd prettig te weten dat Gietvloer Den Haag met uw situatie rekening houdt en daarbij de wensen en eisen in het realiseren van het concrete resultaat meeneemt. De afwerkopties bieden vele mogelijkheden ten aanzien van de kleurkeur, maar ook ten aanzien van de technische en praktische kenmerken die u graag terug ziet in het eindresultaat. Antisliplagen hebben wij in verschillende gradaties beschikbaar net als dat u uit alle RAL-kleuren een keuze kunt maken. Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies.

Showroom van Gietvloer Den Haag

De showroom van Gietvloer Den Haag kent dan wel geen vaste openingstijden, maar u bent er uiteraard altijd van harte welkom. De showroom wordt uitsluitend op afspraak voor u opengesteld, zodat u ervan verzekerd bent dat onze specialist alle tijd en ruimte heeft om u te woord te staan en uitleg te geven over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. U kunt van deze exclusieve service gebruikmaken door contact op te nemen en direct een afspraak te maken.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.