Gietvloer Apeldoorn

Gietvloer Apeldoorn

Gietvloer Apeldoorn is het adres waar u de beste vloeroplossing wordt geboden om een betonnen vloer de nodige bescherming te bieden, maar ook om een bestaande vloer van kunststof van een nieuwe toplaag te voorzien. Er zijn wat dat betreft vele mogelijkheden beschikbaar bij Gietvloer Apeldoorn, waar u ook nog eens op de beste service en beste kwaliteit kunt rekenen. Bovendien kunt u vrijblijvend kennismaken met onze scherpe prijzen door online een aanvraag voor een offerte in te dienen.

Ruime keuze

Gietvloer Apeldoorn bespreekt graag met u uw wensen en de eisen, waaraan het vloersysteem van coating dient te voldoen. Zo hebben wij bijvoorbeeld betoncoating beschikbaar in de vorm van een extreem harde toplaag die bestand is tegen chemische stoffen. Wij hebben echter ook de perfecte coating voor garages en voor industriële toepassingen, waarbij eisen worden gesteld ten aanzien van de chemische en mechanische belastbaarheid. Voor alle coatings van Gietvloer Apeldoorn geldt in ieder geval dat deze naadloos wordt aangebracht, op maat wordt gemaakt, slijtvast en vloeistofdicht is.

Praktisch vloersysteem

Het praktische vloersysteem van Gietvloer Apeldoorn is bijzonder voordelig en kent toch een aantal overeenkomstige kenmerken die toegedicht worden aan gietvloeren. Bovendien is het praktische vloersysteem in de vorm van een coating erg gemakkelijk in het onderhoud. Dat komt doordat vuil zich niet zal hechten aan het oppervlak en dat stof eveneens op het oppervlak blijft liggen. Het vloersysteem is niet alleen praktisch, maar is op esthetisch vlak eveneens een verbetering voor iedere ruimte. Alle kleuren zijn beschikbaar, maar een transparante afwerking kan ook een optie zijn. Bijvoorbeeld als u de authentieke uitstraling wenst te behouden.

Showroom van Gietvloer Apeldoorn

In de showroom van Gietvloer Apeldoorn kunt u in de praktijk persoonlijk kennismaken met ons veelzijdige productaanbod en profiteert u bovendien van de aanwezigheid van onze expert. U staat bij ons nooit voor een dichte deur, want wij openen de showroom op basis van een afspraak, zodat u ervan verzekerd bent dat onze specialist alle aandacht en tijd voor u heeft. Wilt u de showroom van Vloercoating Apeldoorn bezoeken, dan kunt u direct contact opnemen voor een afspraak.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.