Gietvloer Amersfoort

Gietvloer Amersfoort

U kunt bij ons terecht als u voor uw woning, winkel, garage of bedrijfsruimte op zoek bent naar een specialist in het coaten van vloer. Deze duurzame vloeroplossing is toe te passen in allerlei verschillende situaties, waarbij wij rekening houden met het gebruiksdoel en eisen, waaraan de vloer moet voldoen. Bij Gietvloer Amersfoort kunt u dan ook rekenen op maatwerk en op een professionele service vanaf het eerste advies tot en met het aanbrengen van de coating door ons ervaren applicatieteam.

Als voordelig alternatief voor gietvloer

Een gietvloer is duur in aanschaf en lang niet in alle situaties even nodig, want Gietvloer Amersfoort biedt een voordelig alternatief met dezelfde bijzondere eigenschappen. De dikte van de laag verschilt en dat maakt de coating van Gietvloer Amersfoort dan ook zo voordelig. U kunt zelf ontdekken hoe voordelig het is als u voor het goedkope alternatief kiest door online een offerte aan te vragen. De vloeren die wij aanbrengen met een dunne toplaag bestaat uit twee componenten en de toplaag kan naar keuze in zijdeglans of mat worden uitgevoerd. Met betrekking tot de componenten geldt dat wij zowel epoxy als polyurethaan beschikbaar hebben.

Voor een naadloze vloerafwerking

Een naadloze vloerafwerking op basis van een coating die door Gietvloer Amersfoort kan worden aangebracht, biedt vele voordelen. In de eerste plaats kan het middel over verschillende soorten ondergronden worden aangebracht. Zo kunt u van een betonnen vloer een prachtige en praktisch vloersysteem maken die slijtvast en vloeistofdicht is, maar ook tegen zware voertuigen of machines bestand is. Overigens kan de coating ook prima tegen chemische middelen, oliën en andere vloeistoffen.

Showroom van Gietvloer Amersfoort

Wilt u met eigen ogen zien wat Gietvloer Amersfoort te bieden heeft met betrekking tot de voordelige naadloze vloerafwerking? In dat geval verzoeken wij u contact op te nemen, want een bezoek aan onze showroom kan alleen op afspraak gerealiseerd worden. Wij hanteren namelijk geen vaste tijden voor opening en met het maken van een afspraak voorkomt u dat u voor een dichte deur van de showroom van Gietvloer Amersfoort komt te staan.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.