Gietvloer Almere

Gietvloer Almere

Gietvloer Almere heeft de ideale vloeroplossing voor u beschikbaar die voor vele toepassingen geschikt is. Bijvoorbeeld voor het omtoveren van een onpraktische cementvloer in een werkplaats of van het vloeistofdicht en slijtvast maken van een betonnen ondergrond. De hoogwaardige producten die Gietvloer Almere beschikbaar heeft, zijn bovendien ook perfect om oude vloeren in een nieuw jasje te steken, zoals een bestaande oudere gietvloer of ander type kunststofvloer die nodig aan vernieuwing toe is. U kunt ook profiteren van de voordelige vloercoatings en kunt daar direct een offerte voor aanvragen.

Voor particulier en bedrijf

Het productassortiment dat wij beschikbaar hebben in de vorm van coatings is veelzijdig en daar komt nog eens bij dat u bij Gietvloer Almere uit de meest uiteenlopende afwerkopties een keuze kunt maken. De variatie en mogelijkheden zorgen ervoor dat het productaanbod van Gietvloer Almere zowel aansluit op de wensen van particulieren en bedrijven. Coating is uitstekend naast de toepassing voor werkplaatsen en garages ook een prima vloeroplossing voor bijvoorbeeld showrooms, winkels en kantoren.

Voordelen bij Gietvloer Almere

Gietvloer Almere biedt u meerdere voordelen, zoals aantrekkelijke prijzen, maar ook een uitstekende kwaliteit ten aanzien van de producten. Alle coatings die wij beschikbaar hebben, zijn namelijk slijtvast, vloeistofdicht, onderhoudsvriendelijk, stijlvol en worden naadloos aangebracht. De kracht van dit vloersysteem is groot, want de coating van Gietvloer Almere is bestand tegen chemische en mechanische belasting. Qua afwerking en kleur is er veel mogelijk, zoals antislip, geluiddempend, transparant of kleur met keuze uit alle RAL-kleuren. Wilt u nog meer weten? Neem dan contact op.

Showroom

De showroom van Gietvloer Almere wordt op afspraak voor u geopend. U kunt contact opnemen voor het maken van een afspraak of eerst vrijblijvend om meer informatie vragen. Tijdens uw bezoek aan de showroom neemt onze specialist alle tijd voor u en is er voor u alle gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met de mogelijkheden die onze vloercoatings te bieden hebben.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.